ProtonMail stelt experimentele features beschikbaar via bèta-versie

ProtonMail lanceert een bèta-versie van zijn versleutelde e-maildienst. Met behulp van deze versie kunnen gebruikers nieuwe features uitproberen voordat deze zijn geïmplementeerd in de stabiele versie.

ProtonMail was voor zijn wereldwijde lancering in maart 2016 twee jaar lang beschikbaar als bèta-versie. ProtonMail wijst erop dat het bedrijf in deze periode nauw heeft samengewerkt met gebruikers om de e-maildienst te verfijnen en verder te ontwikkelen. Met de nieuwe bèta-versie lijkt ProtonMail gebruikers nu opnieuw nauw te willen betrekken bij de ontwikkeling van de dienst.

De bèta-versie is bereikbaar via beta.protonmail.com. Het bedrijf kondigt aan hier experimentele releases van ProtonMail te gaan hosten. De bèta-versie is toegankelijk voor alle ProtonMail-gebruikers. Gebruikers die beveiligingsproblemen opsporen in de bèta-versie kunnen deze indienen via het bug bounty-programma van ProtonMail.

Meer over
Lees ook
Bescherming bedrijfsprocessen met encryptie wordt noodzakelijk

Bescherming bedrijfsprocessen met encryptie wordt noodzakelijk

Het idee van een laptop die geconfigureerd is voor opslag van geheime informatie doet velen denken aan een apparaat voor spionnen. Maar de bescherming van gevoelige bedrijfs- en persoonlijke gegevens is nu belangrijker dan ooit.

Staatsgeheim - boek van Maarten Oberman

Staatsgeheim - boek van Maarten Oberman

Intro: Veertig jaar geleden kreeg ik van mijn vader de documentatie van het eerste naoorlogse crypto-apparaat. Hij had dat systeem in de jaren 1947 – 1949 gemaakt. De documentatie van dat systeem heb ik jarenlang bewaard, omdat hij had aangegeven dat het later erg interessant zou zijn. Het was indertijd Staatsgeheim en daardoor was er nooit over g1

Hoe de Trusted Platform Module (TPM) onveilige wachtwoorden vervangt - Beyond Identity

Hoe de Trusted Platform Module (TPM) onveilige wachtwoorden vervangt - Beyond Identity

Als je een Windows-of Linux-pc gebruikt, is de kans groot dat er een Trusted Platform Module (TPM) aan het moederbord van je systeem is verbonden. De TPM is een hardwaremodule die in veel lijkt op de SmartCard-chip die in je creditcard is ingebed. Die chip zorgt voor veilige authenticatie van je kaart tijdens betalingstransacties. Dat gebeurt op b1