Protect4S van ERP Security is ‘powered by SAP NetWeaver’

De security applicatie Protect4S van ERP Security is door SAP officieel gecertificeerd voor het SAP NetWeaver platform. Het SAP Integration and Certification Center (SAP ICC) heeft Protect4S V3.0 gecertificeerd als "powered by SAP NetWeaver".

ERP_SEC_logovoorstellen_1 Protect4S is een applicatie geschikt voor het SAP platform die kwetsbaarheden in SAP systemen bestrijdt door een continue proces mogelijk te maken dat bestaat uit scanning, analyse en mitigatie. Protect4S reduceert het risico en daarmee ook mogelijke financiële schade die wordt veroorzaakt door misbruik van die kwetsbaarheden door hackers.

Deze certificering toont aan dat Protect4S voldoet aan de SAP standaard voor het SAP Netweaver platform. Dit platform bevat veel softwarecomponenten die worden hergebruikt door Protect4S en is dan ook ERP Security’s eerste keus wat betreft betrouwbaarheid, prestatie, functionaliteit en schaalbaarheid.

Meer over
Lees ook
NEN 7503:2022 - herziene norm voor gegevensuitwisseling in de zorg gepubliceerd

NEN 7503:2022 - herziene norm voor gegevensuitwisseling in de zorg gepubliceerd

NEN 7503:2022 ‘Gegevensuitwisseling in de zorg - Elektronische verwerking en uitwisseling van gegevens voor het voorschrijven en ter hand stellen van medicatie’ is herzien en onlangs gepubliceerd. De nieuwe versie vervangt NEN 7503:2011. De norm levert een bijdrage aan de implementatie van richtlijnen en standaarden voor medicatieoverdracht en aan1

Herziene versie van NEN-ISO/IEC 27002 gepubliceerd

Herziene versie van NEN-ISO/IEC 27002 gepubliceerd

De herziene versie van NEN-ISO/IEC 27002 'Informatietechnologie - Beveiligingstechnieken - Praktijkrichtlijn met beheersmaatregelen op het gebied van informatiebeveiliging’ is gepubliceerd. De norm is ontwikkeld voor organisaties van elk type en elke omvang om zaken als afpersing, diefstal van gegevens en uitval van ICT-diensten te voorkomen.

Al je certificatenbeheer in één cloudplatform

Al je certificatenbeheer in één cloudplatform

Sectigo heeft een CA-neutraal cloudplatform gelanceerd voor Certificate Lifecycle Management. Dit betekent dat niet alleen de certificaten van Sectigo, maar ook die van externe certificaatautoriteiten beheerd kunnen worden op één centrale plek. Er is al ondersteuning toegevoegd voor Microsoft Certificate Authority (MSCA) en begin 2022 volgen er me1