Proofpoint introduceert nieuwe compliance- en archiveringsoplossing voor Microsoft Teams

proofpoint

Proofpoint, een toonaangevend cybersecurity- en compliance-bedrijf, introduceert Content Capture for Microsoft Teams. Dit is de nieuwste compliance-oplossing die is ontworpen voor wereldwijd gereguleerde organisaties.
 
Het merendeel van de werknemers werkt momenteel vanuit huis. Daarom moeten gereguleerde organisaties - meer dan ooit - een effectieve manier vinden voor werknemers om te communiceren en tegelijkertijd zorgen dat zij zich aan de regels voor digitale communicatie houden. Gereguleerde bedrijven moeten de communicatie van hun werknemers vastleggen, bewaren en evalueren om te voldoen aan de regels die door de toezichthouders zijn vastgesteld. Het is ook cruciaal voor deze bedrijven om op ieder moment in staat te zijn juridische kwesties op te zoeken en te beoordelen. Dit geldt met name voor vroege beoordelingen of onderzoeken. Daarom zet Proofpoint zich in voor innovatie door nauw samen te werken met leveranciers van productiviteits- en samenwerkingsoplossingen.
 
"Ondersteuning voor Microsoft Teams is essentieel voor gereguleerde branches. Vooral omdat ze een balans moeten vinden tussen enerzijds de productiviteit van werknemers en anderzijds de noodzaak om vanwege de regelgeving inhoud vast te leggen en te controleren in deze nieuwe thuiswerkomgeving", zegt Darren Lee, Executive Vice President en General Manager Compliance and Digital Risk bij Proofpoint. "Miljoenen gebruikers zijn afhankelijk van digitale platforms zoals Microsoft Teams om met succes op afstand te kunnen werken. Proofpoint Content Capture maakt het voor organisaties makkelijk om compliance te garanderen terwijl medewerkers deze tools gebruiken. En naarmate de communicatiemarkt zich verder ontwikkelt, zullen we blijven innoveren om de veranderende behoeften van klanten te ondersteunen."
 
"In de huidige gedecentraliseerde werkomgeving stelt Microsoft Teams werknemers in staat om in contact te blijven en productief te blijven", aldus Mike Ammerlaan, Director Microsoft 365 Ecosystem bij Microsoft Corp. "De integratie met Proofpoint zorgt ervoor dat gereguleerde bedrijven in staat zijn om compliance aan te pakken en werknemers te ondersteunen bij deze nieuwe manier van werken."
 
Proofpoint biedt de volgende voordelen voor Teams-vastlegging:
  • Content wordt vastgelegd in het oorspronkelijke format, waaronder tekst, afbeeldingen en meer
  • De context van de content blijft behouden op het moment van vastlegging en bij overdracht
  • Wijzigingen en het verwijderen van vastgelegde content kan worden geregistreerd
  • Er wordt voor gezorgd dat wat wordt vastgelegd, volledig accuraat wordt opgeslagen
 
Met het Capture-platform van Proofpoint, waarin Content Capture for Teams is ondergebracht, kunnen organisaties diverse digitale communicatiekanalen vastleggen, beheren en monitoren. Met Proofpoint kunnen organisaties voldoen aan regelgeving zoals die van de FCA, FINRA, IIROC, SEC en meer. Proofpoint Capture integreert ook naadloos met het bredere compliance-portfolio van Proofpoint, waaronder het bekroonde Enterprise Archive, Intelligent Supervision en eDiscovery Analytics.
 
Meer informatie over de end-to-end-dekking van Proofpoint, van vastlegging en bewaring tot en met toezicht, is beschikbaar via: https://www.proofpoint.com/us/products/archiving-and-compliance/content-capture
 
Lees ook
Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec Inc., technologieleverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft een nieuwe versie aangekondigd van haar unified security platform Security Center.

NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness, leverancier van detectie-, onderzoeks- en responstechnologie voor bedreigingen en incidentresponsdiensten, is geïntegreerd met AWS AppFabric. Die nieuwe service van Amazon Web Services (AWS) zorgty er voor dat software as a service (SaaS)-applicaties snel kunnen worden gekoppeld voor een betere productiviteit en beveiliging.

Genetec: bedrijven kiezen versneld voor cloud- en hybride fysieke security oplossingen

Genetec: bedrijven kiezen versneld voor cloud- en hybride fysieke security oplossingen

Genetec Inc., leverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft het ‘2024 State of Physical Security Report’ gepubliceerd. Aan dit onderzoek, dat gaat over de beveiligingsstrategieën die organisaties hanteren, deden wereldwijd meer dan 5.500 specialisten op het gebied van fysieke bev1