NTT Security Corporation neemt WhiteHat Security over

NTT Security Corporation (Tokyo) heeft een overeenkomst gesloten over de overname van WhiteHat Security. WhiteHat Security zorgt als toonaangevende application security provider voor de beveiliging van applicaties die van vitaal belang zijn voor de bedrijfsvoering van ondernemingen. WhiteHat Security zal gaan opereren als een onafhankelijke dochteronderneming.

NTT Security NTT Security zal door de overname het meest uitgebreide aanbod van end-to-end cybersecurity-oplossingen ter wereld aanbieden. Dat varieert van beveiligen van IT-infrastructuur tot de beveiliging van onmisbare businessapplicaties.

De portfolio van NTT Security wordt door de acquisitie verder uitgebouwd. Klanten en partners profiteren zo nog beter van hun leidende Application Security Platform, gebaseerd op cloudtechnologie. Op hun beurt krijgen klanten en partners van WhiteHat toegang tot de consultancy- en adviesdiensten van NTT Security, en bovendien tot NTT’s volgende generatie Managed Security Services-platform.

“NTT Security’s missie is allesomvattende, innovatieve cybersecurity-oplossingen aan te bieden, die voorzien in de zeer diverse behoeften op het vlak van digitale transformatie. WhiteHat wordt internationaal erkend als een pionier en leider op het gebied van application security-clouddiensten en DevSecOps”, zegt Katsumi Nakata, Chief Executive Officer bij NTT Security. “Door WhiteHat Security aan ons portfolio toe te voegen, zijn we nu uitstekend gepositioneerd om onze visie op het beveiligen van een smart en connected maatschappij vorm te geven. Dat doen we door het leveren van slimme beveiligingsoplossingen voor ondernemingen die een digitale transformatie doormaken.”

Craig Hinkley, CEO bij WhiteHat Security: “WhiteHat heeft altijd een prominente rol vervuld op het vlak van application security en biedt zijn klanten een breed portfolio van oplossingen aan. Wij blijven investeren in onze mensen en technologieën om dat leiderschap te behouden. Onze partners, klanten en prospects zullen profiteren van de gecombineerde cybersecurity-oplossingen van onze sterk op security gefocuste bedrijven.”

Meer over
Lees ook
Qualys neemt AI/machine learning platform van Blue Hexagon over

Qualys neemt AI/machine learning platform van Blue Hexagon over

Qualys maakt vandaag de overname bekend van Blue Hexagon. Met de AI/machine learning (AI/ML)-oplossing van Blue Hexagon kan Qualys de petabytes aan data binnen zijn Cloud Platform omzetten in betekenisvolle inzichten voor CIO’s en CISO’s.

KKR neemt Barracuda over van Thoma Bravo

KKR neemt Barracuda over van Thoma Bravo

Investeringsmaatschappij KKR heeft de overname van securitybedrijf Barracuda Networks van software-investeringsfirma Thoma Bravo afgerond. De financiële voorwaarden van de transactie zijn niet bekendgemaakt.

Thales neemt OneWelcome over

Thales neemt OneWelcome over

Thales maakt bekend dat het een overeenkomst heeft getekend voor de overname van OneWelcome, een Europese leider in de snel groeiende markt voor customer identity & access management (CIAM). Hierbij gaat een overnamebedrag van €100 miljoen gemoeid. De krachtige mogelijkheden van OneWelcome voor het beheer van de levenscyclus van digitale identitei1