NTT Security Corporation neemt WhiteHat Security over

NTT Security Corporation (Tokyo) heeft een overeenkomst gesloten over de overname van WhiteHat Security. WhiteHat Security zorgt als toonaangevende application security provider voor de beveiliging van applicaties die van vitaal belang zijn voor de bedrijfsvoering van ondernemingen. WhiteHat Security zal gaan opereren als een onafhankelijke dochteronderneming.

NTT Security NTT Security zal door de overname het meest uitgebreide aanbod van end-to-end cybersecurity-oplossingen ter wereld aanbieden. Dat varieert van beveiligen van IT-infrastructuur tot de beveiliging van onmisbare businessapplicaties.

De portfolio van NTT Security wordt door de acquisitie verder uitgebouwd. Klanten en partners profiteren zo nog beter van hun leidende Application Security Platform, gebaseerd op cloudtechnologie. Op hun beurt krijgen klanten en partners van WhiteHat toegang tot de consultancy- en adviesdiensten van NTT Security, en bovendien tot NTT’s volgende generatie Managed Security Services-platform.

“NTT Security’s missie is allesomvattende, innovatieve cybersecurity-oplossingen aan te bieden, die voorzien in de zeer diverse behoeften op het vlak van digitale transformatie. WhiteHat wordt internationaal erkend als een pionier en leider op het gebied van application security-clouddiensten en DevSecOps”, zegt Katsumi Nakata, Chief Executive Officer bij NTT Security. “Door WhiteHat Security aan ons portfolio toe te voegen, zijn we nu uitstekend gepositioneerd om onze visie op het beveiligen van een smart en connected maatschappij vorm te geven. Dat doen we door het leveren van slimme beveiligingsoplossingen voor ondernemingen die een digitale transformatie doormaken.”

Craig Hinkley, CEO bij WhiteHat Security: “WhiteHat heeft altijd een prominente rol vervuld op het vlak van application security en biedt zijn klanten een breed portfolio van oplossingen aan. Wij blijven investeren in onze mensen en technologieën om dat leiderschap te behouden. Onze partners, klanten en prospects zullen profiteren van de gecombineerde cybersecurity-oplossingen van onze sterk op security gefocuste bedrijven.”

Meer over
Lees ook
Cybersecurityspecialist ON2IT neemt activiteiten van failliete branchegenoot BitSensor over

Cybersecurityspecialist ON2IT neemt activiteiten van failliete branchegenoot BitSensor over

De Nederlandse cybersecurity-onderneming ON2IT zet de activiteiten van de Eindhovense startup BitSensor voort. ON2IT heeft daarover overeenstemming bereikt met de curator, Reinoud van Oeijen van Holla Advocaten. BitSensor vroeg twee weken geleden surseance van betaling aan, die kort daarna overging in een faillissement. Het Eindhovense bedrijf, dat...

KnowBe4 neemt beveiligingsbedrijf CLTRe over

KnowBe4 neemt beveiligingsbedrijf CLTRe over

KnowBe4, leverancier van een uitgebreid platform voor security awareness en phishing-simulaties, heeft het Noorse technologiebedrijf CLTRe (spreek uit: culture) overgenomen. Het bedrijf gaat verder als een onafhankelijke dochtermaatschappij van KnowBe4. CLTRe levert software waarmee bedrijven de volwassenheid van hun bedrijfscultuur kunnen onderzoeken...

SecureLink maakt acquisitieovereenkomst met Orange bekend

SecureLink maakt acquisitieovereenkomst met Orange bekend

SecureLink, de vooraanstaande cybersecurityprovider van Europa, kondigt een overnameovereenkomst met Orange en Investcorp aan om 100% van SecureLink te verwerven op een Enterprise Value-basis van € 515 miljoen. Thomas Fetten, Chief Executive Officer bij SecureLink, zegt: “We zijn de afgelopen jaren erg onder de indruk van de ambitie en succesvolle ontwikkeling...