Northwave stelt Fook Hwa Tan aan als CQO

Fook Hwa Tan

Informatiebeveiliger Northwave stelt per 1 juni Fook Hwa Tan aan als Chief Quality Officer. Hij zal zich richten op het kwaliteitsmanagement en het security management (ISO9001 en ISO27001) van de onderneming. Tan werkt nu als Business Security Director voor het bedrijf en adviseert klanten over security en privacy management.

“We brengen zo extra focus in de constante zoektocht naar nog betere diensten. Fook Hwa heeft de afgelopen jaren belangrijk bijgedragen aan de groei van het bedrijf en nu we steeds sneller groeien is hij als geen ander in staat om de kwaliteit boven het niveau te houden dat onze klanten verwachten”, zegt Steven Dondorp, CEO Northwave.

“Voor mij is dit een mooie volgende stap waarin ik mijn inhoudelijke kennis verder in dienst kan stellen van dit geweldige bedrijf. Juist in deze fase van snelle groei is het van groot belang dat we onze strenge normen voor kwaliteit en veiligheid  op een pragmatische en doeltreffende manier handhaven. Dat is ook hoe we onze klanten helpen”, aldus Tan.

Meer over
Lees ook
Extreme Networks benoemt John Abel tot Chief Information Officer

Extreme Networks benoemt John Abel tot Chief Information Officer

Extreme Networks, Inc. heeft John Abel benoemd als Chief Information Officer. Abel heeft meer dan dertig jaar ervaring in de IT-sector. Hij gaf leiding aan grote teams bij Fortune 500-bedrijven. Abel werkte meest recent als Senior Vice President (SVP) en CIO van Veritas. Als CIO bij Extreme wordt Abel verantwoordelijk voor alle aspecten van de wer1

Auth0 benoemt Lucy McGrath tot vicepresident Privacy

Auth0 benoemt Lucy McGrath tot vicepresident Privacy

Auth0, het identiteitsplatform voor applicatieteams, heeft Lucy McGrath benoemd als eerste vicepresident Privacy van het bedrijf. McGrath is als advocaat gespecialiseerd in dataprivacy. Zij is er in haar nieuwe rol verantwoordelijk voor dat Auth0 en zijn klanten dynamische privacy-uitdagingen kunnen blijven oplossen en gebruikers kunnen blijven be1

WatchGuard investeert in serviceprovidersteam met benoeming Miguel Carrero

WatchGuard investeert in serviceprovidersteam met benoeming Miguel Carrero

WatchGuard Technologies , leider op het gebied van netwerkbeveiliging, multifactorauthenticatie (MFA), geavanceerde endpointsecurity en veilige wifi, heeft cybersecurity- en serviceprovider-veteraan Miguel Carrero aangesteld als vice-president Strategic Accounts.