Noname Security en iSOC24 kondigen partnership aan

Noname Security en iSOC24

 

Noname Security en iSOC24 hebben vandaag een strategische samenwerking aangekondigd met als doel om het bereik van het API Security Platform van Noname Security binnen de Benelux markt verder te verhogen en klanten in staat te stellen om de relevante risico’s in hun omgeving aan te kunnen pakken.

Noname Security levert het meest krachtige, complete en gebruiksvriendelijke API- beveiligingsplatform. Noname vindt en inventariseert alle API’s, detecteert aanvallen, verdacht gedrag en verkeerde configuraties met behulp van op AI gebaseerde gedragsanalyse. De oplossing voorkomt hierdoor aanvallen,  integreert met bestaande technologie en valideert actief API’s vóór implementatie.

In tegenstelling tot andere oplossingen die alleen API-verkeer monitoren, analyseert Noname zowel het API-verkeer als de applicatie- en infrastructuur configuraties met als doel beter API-security beheer, API-runtime security en actieve API-SDLC tests te verzorgen. Enkel Noname Security kan als shadow API’s en API misconfiguraties vinden voordat schade wordt toegebracht.

Dirk Marichal, VP EMEA bij Noname Security, zegt: "API's hebben niet voor niets hun weg gevonden naar de meeste delen van de technologie-stack, reden hiervoor is omdat API’s effectief zijn. Helaas zijn de meeste API’s niet zo veilig als traditionele applicaties, en dit hebben hackers ook ontdekt. Recent is een grote Europese TelCo het slachtoffer geworden van een API aanval met als gevolg dat de persoonlijke data van 15.000 klanten op straat is komen te liggen. Ons platform helpt om deze risico's te beperken en API's veilig te houden. iSOC24 is een ideale partner voor ons om nieuwe klanten aan te trekken vanwege hun strategische betrokkenheid bij veel op intelligence gebaseerde cybersecurity middelen.”

Marc de Groot, Director Sales & Marketing bij iSOC24 zegt ”API’s zijn op dit moment het meest belangrijke aanvalsvak voor hackers daar veel organisaties gebruik maken van het gemak van API’s maar zich niet bewust zijn van het gevaar dat deze API’s met zich meebrengen. API’s kunnen gemakkelijk als ‘onopgemerkte’ ingang worden gebruikt. Het in kaart brengen en beveiligen van API’s is daarom van essentieel belang. Noname Security onderscheidt zich door haar volledig on-premise en cloud gebaseerde technologie en we kijken ernaar uit om onze klanten op de best mogelijke wijze te helpen met hun API Security uitdagingen”.

iSOC24 is in 2012 opgericht. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland en het bedrijf is in privébezit. Voor meer informatie, bezoek www.isoc24.com.

 

Lees ook
Storage-virtualisatie: nieuw wapen in strijd tegen cybercriminelen

Storage-virtualisatie: nieuw wapen in strijd tegen cybercriminelen

Wanneer een DDoS-aanval op de organisatie plaatsvindt of cybercriminelen op een andere manier proberen de business-operatie van een bedrijf of overheidsorganisatie negatief te beïnvloeden, reageren veel IT-afdelingen door tal van security-tools in te zetten. Wie IT-beveiliging echter vooral vanuit oogpunt van business continuity bekijkt, komt al s1

ESET publiceert voorbeelden van scam-mails

ESET publiceert voorbeelden van scam-mails

Sommige scam-mails zijn bijna hilarisch amateuristisch. Maar andere pogingen zijn soms griezelig 'echt' en nauwelijks te onderscheiden van legitieme mails. Een mooi voorbeeld publiceert ESET op zijn website We Live Security: een mail van een Chinese firma die zich voordoet als een 'domain name registration supplier' die bedoeld is om te checken of1

Biometrie voor enterprise security: zinvol of onzinnig?

Nu steeds meer smartphones voorzien worden van biometrische sensoren, komt ook de vraag op wat dit soort security-maatregelen betekenen voor enterprise-organisaties? Richard Moulds, vice president Strategy bij Thales e-Security, vraagt zich in een artikel op Help Net Security af of biometrie voor zakelijk gebruik zinvol is. Of juist onzinnig? Een interessant punt dat Moulds aanstipt is de vraag of het aantal tokens bij gebruik van fingerprint scanners wel groot genoeg is. Bij gebruik van traditionele hardware tokens kunnen we putten uit een nagenoeg onbeperkt aantal tokens. Maar bij gebruik v1