Nieuwste release Kaseya: meer mogelijkheden voor beveiligings-, mobiliteits- en cloudapplicatiebeheer

Kaseya introduceert de nieuwste release van zijn productportfolio: release 9.1. Naast nieuwe en krachtige mogelijkheden voor Identity en Access Management (IAM), mobiliteitsbeheer en cloudapplicatiebeheer omvat deze release opnieuw investeringen in het kernproduct van Kaseya: Virtual System Administrator (VSA).

In de afgelopen twee jaar wist Kaseya succesvol regelmaat in zijn productreleases aan te brengen en te behouden. Daardoor heeft zijn wereldwijde klantenbestand - dat bestaat uit Managed Service Providers en middelgrote bedrijven - snel toegang tot software-updates en nieuwe features.

Nieuw in release 9.1. is de integratie van Kaseya AuthAnvil Identity en Access Management (IAM) met Kaseya VSA Cloud. Daarmee is veilige multifactor authenticatie mogelijk als onderdeel van de VSA Cloud-login. Andere VSA-uitbreidingen zijn ondersteuning van Windows 10 bèta en performance-verbeteringen. Aan Kaseya Enterprise and Mobility Management (EMM) zijn extra, aanpasbare beveiligingsinstellingen en klantbeheermogelijkheden toegevoegd. Voor Cloud Application Management maken nieuwe dashboards in Kaseya 365 Command het beheer van online diensten van Microsoft - zoals Office 365, Exchange Online, OneDrive for Business, SharePoint Online en Skype for Business - eenvoudiger dan ooit.

“Bij Kaseya is het ons doel om technologie te leveren, die helpt om onze klanten succesvol te maken, en daarin is timing van groot belang”, zegt Yogesh Gupta, President en CEO van Kaseya. “Dankzij ons consistente releaseschema weten onze klanten precies wanneer ze de volgende Kaseya-productrelease kunnen verwachten. Dat helpt hen op tijd de technologie te implementeren, die van hen gevraagd wordt.”