Nieuwe Whitepaper Eagle Eye Networks over Smart Cities – Verbonden en Veilige Steden

eagleeyenetworks-logo--300200

Eagle Eye Networks, de wereldwijde leider op het gebied van cloud videobeveiliging, heeft zijn nieuwste whitepaper“ Smart Cities gepubliceerd: Cloud Video voor Verbonden, Veilige Steden.” Het is een waardevolle bron voor city leaders die een slimme infrastructuur willen bouwen. Het document gaat in op toepassingen, openbaar gebruik, belangrijke technologische vereisten en smart city engineering en architectuur.

“Recente successen hebben aangetoond dat cloud-gebaseerde oplossingen onmisbare elementen zijn van een slimme stadsinfrastructuur, die zowel publieke als private infrastructuur elementen omvat”, legt Ken Francis, President van Eagle Eye Networks, uit. “Cloud-gebaseerde implementaties zijn essentieel voor kosteneffectiviteit, schaalbaarheid en korte implementatietrajecten. Eagle Eye Networks is er trots op samen te werken met stadsambtenaren over de hele wereld om innovatie en implementatietrajecten te versnellen door een cybersecure, open en cloud-gebaseerde beveiliging basis voor hun steden te bouwen”.

Het whitepaper schets 11 vereisten welke van belang zijn voor smart city technology initiatieven, waaronder:

  1. Intelligente connectiviteit – City leaders moeten een degelijk netwerk plan ontwikkelen voor elk voorgesteld project. Hierbij is de verificatie de infrastructuur capaciteit aan de orde, net als de documentatie van het geplande verbruik van de bestaande netwerkinfrastructuur en de eventuele nieuwe infrastructuur die als onderdeel van het project wordt toegevoegd.
  2. Eenvoudige Schaalbaarheid – Verken de toekomstvisie van de smart city infrastructuur en documenteer hoe de voorgestelde oplossing zal voldoen aan de huidige behoeften, tevens de uitbreidbaar en beheersbaar voor toekomstige groei.
  3. Interoperabiliteit van Apparaten en Systemen – verzeker de identificatie van de eerstegraads interoperabiliteit eisen. Werk uit en documenteer hoe deze zullen worden aangepakt met de huidige product capaciteiten of de korte-termijn roadmap items.
  4. Open systeemarchitectuur – Voldoe niet enkel aan de smart city planning, maar lever ook daadwerkelijk een bijdrage – met name aan het strategisch infrastructuur design en het verhogen van de bezoekers- en inwoners beleving.
  5. Bruikbare Data en Analytics – Security technology service providers zouden de vele geschikte mogelijkheden moeten overwegen, welke van toepassing voor het verbeteren van de smart city beleving.

Download “Smart Cities: Cloud Video voor Verbonden, Veilige Steden” voor meer details over het bouwen van veiligere, slimmere, meer verbonden gemeenschappen. Bezoekhttps://www.een.com/smart-city-surveillance/ voor meer informatie over smart cities, waaronder een infographic, een blogpost en een klant succesverhaal.

Lees ook
Rockwell Automation opent nieuw Cyber Operations Center en werkt samen met Dragos en CrowdStrike

Rockwell Automation opent nieuw Cyber Operations Center en werkt samen met Dragos en CrowdStrike

Rockwell Automation, Inc. heeft vandaag nieuwe investeringen bekendgemaakt ter verbetering van het cybersecurity-aanbod. Daardoor kan het bedrijf zijn klanten - zowel op het gebied van informatietechnologie (IT) als operationele technologie (OT) - beter ondersteunen bij het opbouwen van een adequate bescherming tegen cyberbedreigingen. Deze invest1

Privacy Company controleert naleving privacywetgeving door cloudproviders

Privacy Company voert data protection impact assessments (DPIA’s) uit om duidelijk te maken of en waar privacyrisico’s ontstaan bij het gebruik van softwareproducten en online diensten. Een DPIA brengt de risico’s in kaart en beschrijft maatregelen die cloudproviders en hun klanten zouden moeten nemen om de risico’s te verkleinen of te voorkomen.

Jouw SaaS-data, jouw verantwoordelijkheid

Jouw SaaS-data, jouw verantwoordelijkheid

De coronacrisis heeft de afgelopen anderhalf jaar tal van werknemers uit het kantoor verdreven. Overal ter wereld werden mensen door de overheid aangespoord om zoveel mogelijk vanuit huis te werken. Maar nu de lockdowns langzaam worden opgeheven, lijkt hybride werken de norm te blijven. Onderzoeksbureau IDC onderschrijft deze visie. Het voorspelt1