Nieuwe Whitepaper Eagle Eye Networks over Smart Cities – Verbonden en Veilige Steden

eagleeyenetworks-logo--300200

Eagle Eye Networks, de wereldwijde leider op het gebied van cloud videobeveiliging, heeft zijn nieuwste whitepaper“ Smart Cities gepubliceerd: Cloud Video voor Verbonden, Veilige Steden.” Het is een waardevolle bron voor city leaders die een slimme infrastructuur willen bouwen. Het document gaat in op toepassingen, openbaar gebruik, belangrijke technologische vereisten en smart city engineering en architectuur.

“Recente successen hebben aangetoond dat cloud-gebaseerde oplossingen onmisbare elementen zijn van een slimme stadsinfrastructuur, die zowel publieke als private infrastructuur elementen omvat”, legt Ken Francis, President van Eagle Eye Networks, uit. “Cloud-gebaseerde implementaties zijn essentieel voor kosteneffectiviteit, schaalbaarheid en korte implementatietrajecten. Eagle Eye Networks is er trots op samen te werken met stadsambtenaren over de hele wereld om innovatie en implementatietrajecten te versnellen door een cybersecure, open en cloud-gebaseerde beveiliging basis voor hun steden te bouwen”.

Het whitepaper schets 11 vereisten welke van belang zijn voor smart city technology initiatieven, waaronder:

  1. Intelligente connectiviteit – City leaders moeten een degelijk netwerk plan ontwikkelen voor elk voorgesteld project. Hierbij is de verificatie de infrastructuur capaciteit aan de orde, net als de documentatie van het geplande verbruik van de bestaande netwerkinfrastructuur en de eventuele nieuwe infrastructuur die als onderdeel van het project wordt toegevoegd.
  2. Eenvoudige Schaalbaarheid – Verken de toekomstvisie van de smart city infrastructuur en documenteer hoe de voorgestelde oplossing zal voldoen aan de huidige behoeften, tevens de uitbreidbaar en beheersbaar voor toekomstige groei.
  3. Interoperabiliteit van Apparaten en Systemen – verzeker de identificatie van de eerstegraads interoperabiliteit eisen. Werk uit en documenteer hoe deze zullen worden aangepakt met de huidige product capaciteiten of de korte-termijn roadmap items.
  4. Open systeemarchitectuur – Voldoe niet enkel aan de smart city planning, maar lever ook daadwerkelijk een bijdrage – met name aan het strategisch infrastructuur design en het verhogen van de bezoekers- en inwoners beleving.
  5. Bruikbare Data en Analytics – Security technology service providers zouden de vele geschikte mogelijkheden moeten overwegen, welke van toepassing voor het verbeteren van de smart city beleving.

Download “Smart Cities: Cloud Video voor Verbonden, Veilige Steden” voor meer details over het bouwen van veiligere, slimmere, meer verbonden gemeenschappen. Bezoekhttps://www.een.com/smart-city-surveillance/ voor meer informatie over smart cities, waaronder een infographic, een blogpost en een klant succesverhaal.

Lees ook
Lookout kondigt ’s werelds eerste endpoint to cloud securityplatform aan

Lookout kondigt ’s werelds eerste endpoint to cloud securityplatform aan

Securitybedrijf Lookout komt met verbeterde functionaliteit en functies voor het Lookout Cloud Security Platform: ‘s werelds eerste endpoint-tot-cloud securityoplossing. Het cloud-native platform van Lookout biedt nu een uniform beleidskader voor beheer en handhaving voor alle mobiele devices en voor cloud-, internet- en private apps.

Shadow-IT als ‘onzichtbaar’ gevaar

Shadow-IT als ‘onzichtbaar’ gevaar

Waarom zou je als gebruiker op IT moeten wachten als je met behulp van een emailadres en creditcard met één druk op de knop diverse tools binnen handbereik hebt om makkelijker en effectiever te werken? Software-as-a-Service-toepassingen zijn afgelopen jaren als paddenstoelen uit de grond geschoten. En dat is niet zo vreemd. Toepassingen die in de1

DigiCert root-certificeringsinstantie goedgekeurd voor Matter-apparaatcertificering door Connectivity Standards Alliance

DigiCert root-certificeringsinstantie goedgekeurd voor Matter-apparaatcertificering door Connectivity Standards Alliance

DigiCert, leverancier van digital trust (digitaal vertrouwen), maakt bekend dat zijn Root certificaat-autoriteit (CA) door de Connectivity Standards Alliance (Alliance) is goedgekeurd voor Matter apparaatcertificering. Als de eerste root certificaat-autoriteit die is goedgekeurd voor Matter, ook wel Product Attestation Authority (PAA) genoemd, kan1