NextTech security awareness training geïntegreerd in Trend Micro Phish Insight phishing simulatie platform

Trend Micro en NextTech Security hebben een samenwerking aangekondigd waarin de security awareness en privacy trainingen van NextTech Security voor medewerkers geïntegreerd worden in Phish Insight, het phishing simulatie programma van Trend Micro. Door de integratie krijgen gebruikers van Trend Micro Phish Insight toegang tot de meertalige security awareness training voor eindgebruikers.

nexttech-300x69 Phish Insight stelt organisaties in staat om hun medewerkers te testen en trainen in het herkennen en afweren van phishing-aanvallen. “NextTech Security zet zich in voor het bevorderen van duurzame gedragsverandering. Het zit in hun DNA om medewerkers op een boeiende en interactieve manier te trainen. Hun passie voor veiligheidsbewustwording komt duidelijk naar voren in de kwaliteit en verscheidenheid van hun security awareness trainingen,” aldus John Ross Hunt, Product Manager Phish Insight bij Trend Micro. “Bij Trend Micro willen we dat onze klanten toegang hebben tot de beste security awareness trainingen. Daarom werken we graag samen met NextTech Security door hun trainingen beschikbaar te stellen via Phish Insight.”

“Meten is weten”, aldus Dennie Spreeuwenberg, CEO van NextTech Security. “Phishing simulaties geven een goed inzicht in hoeverre medewerkers op phishingmails klikken. Het is dan wel essentieel dat hieraan een vervolg wordt gegeven door medewerkers het juiste gedrag aan te leren en hen handvatten te geven om phishingmails te herkennen. Want uiteindelijk willen we van de medewerker de sterkste schakel maken in de security keten.”

In Phish Insight worden een aantal security awareness trainingen van NextTech Security aangeboden die elk een specifiek onderwerp op het gebied van privacy of informatiebeveiliging behandelen. Hiermee tillen organisaties het privacy- en veiligheidsbewustzijn van hun medewerkers naar een hoger niveau en creëren ze een veilige werkomgeving. De interactiviteit van de trainingen zorgt voor een optimale gebruikersbeleving voor de deelnemers.