Nederlands paviljoen op it-sa

itsa18_615x300_EN_Ticketshop_stat

Tijdens de it-sa 2018 in de NürnbergMesse is er op de beursvloer (naast Israël en Tsjechië) ook een Nederlands paviljoen. Hier zullen de Nederlandse exposanten van 9 tot 11 oktober hun expertise van IT-security demonstreren.

"Cybersecurity is een wereldwijde uitdaging die alleen kan worden aangegaan door grensoverschrijdende samenwerking. De it-sa biedt internationale IT-beveiligingsexperts en -managers het ideale platform om dat te doen”, legt Frank Venjakob, Executive Director it-sa, uit. Op de it-sa 2018 zullen paviljoens uit Israël, Nederland en Tsjechië trends en innovaties uit de betreffende landen presenteren aan een internationaal beurspubliek. Exposanten uit maar liefst 24 landen hebben zich al geregistreerd voor Europa's toonaangevende ‘dialoogplatform’ voor cyberbeveiliging.

Meld u hier aan: https://www.it-sa.de/en/visitors/tickets.

Nieuw paviljoen voor Nederlandse exposanten

Voor het eerst tijdens de it-sa zullen Nederlandse bedrijven hun krachten bundelen om te exposeren op it-sa. Het Nederlandse paviljoen, georganiseerd door InnovationQuarter, het regionale ontwikkelingsagentschap voor West-Holland, bevindt zich in hal 10.0. Het brengt de producten en oplossingen samen die worden aangeboden door Beone Development Group, BitSensor, Compumatica secure networks, Cybersprint, Eclectic IQ, Fox-IT Group, Guardian 360 en Tesorion. De belangrijkste thematische aandachtsgebieden omvatten veiligheidsbewustzijn en managed security. In totaal zullen 15 Nederlandse bedrijven deelnemen aan de it-sa.

Van 9 tot 11 oktober 2018 zullen zo'n 700 internationale exposanten hun IT-beveiligingsoplossingen presenteren. De vakbeurs en het bijbehorende congres met een programma dat tal van gerenommeerde sprekers kent, biedt de bezoekers tal van aspecten van IT-security. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld deelnemen aan een nieuw open forum met presentaties in het Engels, een speciale keynote van IT-beveiligingsexpert Paula Januszkiewicz en de uitreiking van de Duitse IT Security Award.

Dankzij speciaal op maat gemaakte event beantwoordt het congres en de beurs aan de behoeften van CISO's, mkb-gebruikers en IT-securitymanagers die werkzaam zijn in met name de administratieve dienstverlening en de overheid.

"De behoefte aan IT-beveiligingsoplossingen zal blijven groeien als onderdeel van het digitale transformatieproces. Het volgen van trends in IT-beveiligingsbeheer en nieuwe technische ontwikkelingen vormt een grote uitdaging voor besluitvormers en IT-beveiligingsmanagers. Het brede ondersteuningsprogramma op it-sa biedt richting en vergemakkelijkt het netwerken", besluit Frank Venjakob.