MMIT inventariseert kwetsbaarheden in databeveiliging van DDMA-leden

MMIT, leverancier van SaaS Lead Management, CRM Infrastructuur en Business Intelligence, gaat de kwetsbaarheden in databeveiliging van DDMA-leden inventariseren. Dit doet het bedrijf in opdracht van de branchevereniging voor marketing DDMA.

De data security check omvat een uitgebreide survey met vragen over de manier waarop organisaties hun marketingdatabase beveiligen. In juni worden de eerste DDMA-leden uitgenodigd in een pilot deel te nemen aan de survey. De andere leden zijn in het najaar aan de beurt.

Borging van privacy

DDMA vindt het belangrijk dat naast aandacht voor borging van privacy ook de databeveiliging bij haar leden naar een hoger plan wordt getild. “Het Privacy Waarborg van DDMA is inmiddels een begrip. Het is ons keurmerk voor het correct gebruik van data bij het toesturen van reclame. De focus ligt sterk op privacyregels. Nu breiden we de audit uit met een security check. We willen dat een organisatie die het Privacy Waarborg voert zich bewust is van beveiligingsrisico’s, een beveiligingsbeleid heeft en zijn organisatie daar op inricht”, legt DDMA directeur Diana Janssen.

MMIT, zelf lid van DDMA, ziet de opdracht van de branchevereniging niet alleen als een inhoudelijk interessante klus, maar ook als een blijk van erkenning voor de knowhow die het bedrijf op het gebied van data in huis heeft. “Wij zijn al vijftien jaar met en namens onze klanten bezig met databeveiliging. We zien het als bijzonder eervol om nu ook voor de branchevereniging zelf te werken”, zegt Wiebe Mokken, CEO van MMIT.

Lees ook
Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec Inc., technologieleverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft een nieuwe versie aangekondigd van haar unified security platform Security Center.

NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness, leverancier van detectie-, onderzoeks- en responstechnologie voor bedreigingen en incidentresponsdiensten, is geïntegreerd met AWS AppFabric. Die nieuwe service van Amazon Web Services (AWS) zorgty er voor dat software as a service (SaaS)-applicaties snel kunnen worden gekoppeld voor een betere productiviteit en beveiliging.

Genetec: bedrijven kiezen versneld voor cloud- en hybride fysieke security oplossingen

Genetec: bedrijven kiezen versneld voor cloud- en hybride fysieke security oplossingen

Genetec Inc., leverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft het ‘2024 State of Physical Security Report’ gepubliceerd. Aan dit onderzoek, dat gaat over de beveiligingsstrategieën die organisaties hanteren, deden wereldwijd meer dan 5.500 specialisten op het gebied van fysieke bev1