Mimecast vereenvoudigt migratie vanaf Symantec Email Security.cloud

Cyber Lock Background_mr

Het is cruciaal dat securitybedrijven blijven innoveren om bijvoorbeeld phishing en ransomware tegen te gaan. Daarom hebben experts hun zorgen geuit over de op handen zijnde overname van Symantec door Broadcom en de mogelijke bezuinigingen aldaar. Mimecast doet organisaties die gebruikmaken van Email Security.cloud van Symantec, ook bekend als MessageLabs, daarom een tijdelijk aanbod om eenvoudig en snel over te stappen met gebundelde diensten en migratieservices. 

Assessment voor inzicht in kwetsbaarheden
Daarnaast kunnen bedrijven kosteloos een risico-assessment laten uitvoeren, waarmee ze direct inzicht krijgen in de kwetsbaarheden in hun bestaande e-mailsecurity. Organisaties profiteren met Mimecast van een uitgebreid portfolio met verbeterde dreigingsdetectie, e-mailarchivering, mailboxcontinuïteit en websecurity via één cloudplatform. 

Voor overstappende klanten van Symantec naar Mimecast geldt tot 30 november 2019 de volgende aanbieding:

  • Organisaties met 500 of meer gebruikers krijgen 18 maanden aan dienstverlening voor de prijs van 12 maanden.
  • Organisaties met minder dan 500 gebruikers krijgen 15 maanden aan dienstverlening voor de prijs van 12 maanden.

Mimecast biedt klanten onder meer deze functionaliteit:

  • Statische bestandsanalyse voor de detectie van malware met behulp van Targeted Threat Protection van Mimecast.
  • Mimecast Internal Email Protect detecteert en verhelpt interne dreigingen.
  • Veilige bestandsconversie zet e-mails met verdachte bijlages in eerste instantie om naar alleen-lezen, zonder dat dit voor vertraging zorgt.
  • Mimecast URL Protect geeft automatisch geïntegreerde en contextuele security-informatie door aan gebruikers.
  • Mimecast Security Awareness Training met aansprekende en effectieve videocursussen waardoor medewerkers zich bewust worden van best practices, zodat ze minder fouten maken.
  • Automatisch herstel waarmee beheerders ongewilde of kwaadaardige e-mails eenvoudig verwijderen uit Office 365 en Exchange, onafhankelijk van hoe oud ze zijn.

Groeiende interesse

Tot nu toe stapten al meer dan 3.800 organisaties over van Symantec naar Mimecast. Volgens TechValidate zien zij de diensten van Mimecast als ‘bewezen en betrouwbaar’ en bieden ze ‘steeds betere bescherming tegen de meest actuele dreigingen’. 

“Wij gaan graag het gesprek aan met organisaties die bezorgd zijn over de gevolgen van meer dan 1 miljard aan bezuinigingen bij hun e-mailsecurityleverancier op onder meer research & development, sales en ondersteuning”, zegt Paul Jansen, Sales Director Northern Europe bij Mimecast. 

Organisaties die e-mailsecurity van Symantec inzetten en geïnteresseerd zijn in een overstap naar Mimecast kunnen hier meer lezen over de voordelen, en hier een demonstratie inplannen.