Mimecast neemt datamigratiespecialist Simply Migrate over

Mimecast kondigt de overname aan van  Simply Migrate, een bedrijf dat technologie levert voor de migratie van gearchiveerde data. Met de overname breidt Mimecast zijn migratiedienstverlening uit. De securityspecialist krijgt de beschikking over een breed portfolio aan connectoren. Ook profiteert Mimecast van de ruime ervaring van Simply Migrate met het begeleiden van organisaties die af willen van dure, onbetrouwbare legacy-archieven.

sm-logo@138x28@2x-130x28 Het migreren van legacydata brengt hoge kosten met zich mee en kent de nodige complexiteit. Dat kunnen belangrijke obstakels zijn voor organisaties die willen overstappen naar moderne, cloudgebaseerde archiveringsoplossingen zoals Mimecast Cloud Archive.

De overname van Simply Migrate biedt (potentiële) klanten een snellere, goedkopere en betrouwbaardere weg naar de Mimecast-cloud. Deze overstap helpt organisaties onder meer bij het verlagen van de kosten, het beschermen van intellectueel eigendom, het veiligstellen van het collectieve bedrijfsgeheugen en het voldoen aan wet- en regelgeving.

Voordelen van migratie

"Legacy-archiveringssystemen zijn verouderd en sluiten niet aan bij de continu veranderende behoeften van een groeiend, modern bedrijf", zegt Peter Bauer, CEO van Mimecast. "De overname van Simply Migrate brengt de voordelen van het Cloud Archive van Mimecast - onlangs voor het vierde jaar op rij benoemd tot Leader in het Gartner Magic Quadrant for Enterprise Information - binnen handbereik van elke organisatie."

"De technologie van Simply Migrate is ontwikkeld voor end-to-end migratie naar het Mimecast Cloud Archive", vervolgt Bauer. "Deze oplossing draagt bij aan kostenbesparingen, vermindert de operationele complexiteit en zorgt tegelijkertijd voor superieure resultaten: flexibelere toegang tot data, casemanagement, toezicht en nog veel meer."

Meer over
Lees ook
Vector Capital verkrijgt meerderheidsbelang in WatchGuard Technologies

Vector Capital verkrijgt meerderheidsbelang in WatchGuard Technologies

Investeringsmaatschappij Vector Capital, gespecialiseerd in de technologiesector, heeft een meerderheidsbelang verworven in securitybedrijf WatchGuard Technologies. Vector Capital neemt de belangen over van andere co-investeerders.

DigiCert neemt DNS Made Easy over voor managed DNS-services

DigiCert neemt DNS Made Easy over voor managed DNS-services

DigiCert, gespecialiseerd in digitaal vertrouwen, heeft DNS Made Easy overgenomen. Dat is een wereldwijde aanbieder van beheerde DNS-services (Domain Name System) en gelieerde merken, waaronder Constellix. De overnamevoorwaarden zijn niet bekendgemaakt. DigiCert wordt ondersteund door de Clearlake Capital Group L.P. (samen met zijn affiliates, ‘Cl1

Lookout neemt SaferPass over om de groeiende dreiging van identiteitsdiefstal aan te pakken

Lookout neemt SaferPass over om de groeiende dreiging van identiteitsdiefstal aan te pakken

Securitybedrijf Lookout heeft SaferPass overgenomen, leverancier van een oplossing voor wachtwoordbeheer, voor zowel consumenten als bedrijven. Met de toevoeging van wachtwoordbeheer aan zijn securityoplossingen versterkt Lookout zijn missie uit om klantgegevens van zowel personen als bedrijven proactief te beschermen.