Mimecast neemt datamigratiespecialist Simply Migrate over

Mimecast kondigt de overname aan van  Simply Migrate, een bedrijf dat technologie levert voor de migratie van gearchiveerde data. Met de overname breidt Mimecast zijn migratiedienstverlening uit. De securityspecialist krijgt de beschikking over een breed portfolio aan connectoren. Ook profiteert Mimecast van de ruime ervaring van Simply Migrate met het begeleiden van organisaties die af willen van dure, onbetrouwbare legacy-archieven.

sm-logo@138x28@2x-130x28 Het migreren van legacydata brengt hoge kosten met zich mee en kent de nodige complexiteit. Dat kunnen belangrijke obstakels zijn voor organisaties die willen overstappen naar moderne, cloudgebaseerde archiveringsoplossingen zoals Mimecast Cloud Archive.

De overname van Simply Migrate biedt (potentiële) klanten een snellere, goedkopere en betrouwbaardere weg naar de Mimecast-cloud. Deze overstap helpt organisaties onder meer bij het verlagen van de kosten, het beschermen van intellectueel eigendom, het veiligstellen van het collectieve bedrijfsgeheugen en het voldoen aan wet- en regelgeving.

Voordelen van migratie

"Legacy-archiveringssystemen zijn verouderd en sluiten niet aan bij de continu veranderende behoeften van een groeiend, modern bedrijf", zegt Peter Bauer, CEO van Mimecast. "De overname van Simply Migrate brengt de voordelen van het Cloud Archive van Mimecast - onlangs voor het vierde jaar op rij benoemd tot Leader in het Gartner Magic Quadrant for Enterprise Information - binnen handbereik van elke organisatie."

"De technologie van Simply Migrate is ontwikkeld voor end-to-end migratie naar het Mimecast Cloud Archive", vervolgt Bauer. "Deze oplossing draagt bij aan kostenbesparingen, vermindert de operationele complexiteit en zorgt tegelijkertijd voor superieure resultaten: flexibelere toegang tot data, casemanagement, toezicht en nog veel meer."

Meer over
Lees ook
Cybersecurityspecialist ON2IT neemt activiteiten van failliete branchegenoot BitSensor over

Cybersecurityspecialist ON2IT neemt activiteiten van failliete branchegenoot BitSensor over

De Nederlandse cybersecurity-onderneming ON2IT zet de activiteiten van de Eindhovense startup BitSensor voort. ON2IT heeft daarover overeenstemming bereikt met de curator, Reinoud van Oeijen van Holla Advocaten. BitSensor vroeg twee weken geleden surseance van betaling aan, die kort daarna overging in een faillissement. Het Eindhovense bedrijf, dat...

KnowBe4 neemt beveiligingsbedrijf CLTRe over

KnowBe4 neemt beveiligingsbedrijf CLTRe over

KnowBe4, leverancier van een uitgebreid platform voor security awareness en phishing-simulaties, heeft het Noorse technologiebedrijf CLTRe (spreek uit: culture) overgenomen. Het bedrijf gaat verder als een onafhankelijke dochtermaatschappij van KnowBe4. CLTRe levert software waarmee bedrijven de volwassenheid van hun bedrijfscultuur kunnen onderzoeken...

SecureLink maakt acquisitieovereenkomst met Orange bekend

SecureLink maakt acquisitieovereenkomst met Orange bekend

SecureLink, de vooraanstaande cybersecurityprovider van Europa, kondigt een overnameovereenkomst met Orange en Investcorp aan om 100% van SecureLink te verwerven op een Enterprise Value-basis van € 515 miljoen. Thomas Fetten, Chief Executive Officer bij SecureLink, zegt: “We zijn de afgelopen jaren erg onder de indruk van de ambitie en succesvolle ontwikkeling...