Michael Müller nieuwe Vice President WLAN en switches bij LANCOM Systems

Mueller_Michael_LCS_Tie

De Duitse infrastructuurproducent LANCOM Systems heeft Michael Müller aangenomen als Vice President WLAN en switches. De 47-jarige is verantwoordelijk voor de netwerkproducten (zowel draadloos als bedraad): access points, controllers, hotspot-oplossingen en LAN-switches. Hij komt van de netwerkspecialist D-Link, waar hij leiding gaf aan het productmanagement voor Centraal-Europa.

De afgestudeerde bedrijfseconoom heeft meer dan twintig jaar ervaring in het productmanagement binnen de IT-branche, vooral als leidinggevende. Recentelijk was hij als hoofd productmanagement bij D-Link verantwoordelijk voor het productmanagement in Centraal-Europa. Eerder werkte hij onder meer voor Dell en Hewlett Packard/Compaq.

In zijn nieuwe rol is Michael Müller verantwoordelijk voor de product- en marktstrategie van de LANCOM WLAN- en switch-productlijnen. Hij zal het beheer, de verdere ontwikkeling en het lifecycle management van het LAN- en WLAN-portfolio aansturen. Müller rapporteert aan Christian Schallenberg, CTO en lid van de LANCOM-directie.

“Met Michael Müller krijgen we een gerenommeerde netwerkexpert en ervaren manager voor de verdere ontwikkeling van ons LAN- en WLAN-portfolio”, benadrukt Christian Schallenberg. “We kijken ernaar uit om met hem samen te werken aan zaken die belangrijk zijn voor de toekomst van de branche en ons bedrijf, zoals Wi-Fi 6 en de verdere uitbreiding van onze productfamilies naar complete enterprise-oplossingen.”

Müller volgt de Nederlander Jan Buis op, die de afgelopen anderhalf jaar verantwoordelijk was voor het WLAN- en switch-portfolio. Als Vice President Business Development zal Buis zich in de toekomst richten op de verdere uitbreiding van de wereldwijde activiteiten van LANCOM binnen de Rhode & Schwarz Group. Ook het onderhouden van de relaties met internationale analisten en het strategische management van OEM-klanten maakt deel uit van zijn takenpakket.

Lees ook
Hans Maatkamp volgt Kees van Kempen op bij Distology

Hans Maatkamp volgt Kees van Kempen op bij Distology

Distributeur Distology, gespecialiseerd in IT Cyber Security en Cloud Technologie, heeft Hans Maatkamp per 1 juli aangesteld als Managing Director Benelux.  Kees van Kempen (l) en Hans Maatkamp In die rol volgt hij Kees van Kempen op, die de afgelopen jaren de basis heeft gelegd voor de Benelux vestiging. Deze is recent verhuisd vanuit Eindhoven en...

Marie-Louise de Smit benoemd tot Cyber Deals Director

Marie-Louise de Smit benoemd tot Cyber Deals Director

Marie-Louise de Smit (46) is per 1 juni benoemd tot Cyber Deals Director. In deze nieuwe rol wordt zij binnen Aon verantwoordelijk voor het ontwikkelen en leveren van Cyber Insurance Solutions. In nauwe samenwerking met verzekeraars, klanten en partners zal zij klanten helpen om cyberrisico’s op een transparante en inzichtelijke manier verzekerbaar...

G DATA Software AG benoemt Jerrel Abdoel tot Country Manager Nederland

G DATA Software AG benoemt Jerrel Abdoel tot Country Manager Nederland

G DATA Software kondigt de benoeming aan van Jerrel Abdoel (43) tot Country Manager van G DATA Nederland. Hij vervangt daarmee Dirk Cools, die de verantwoordelijkheid krijgt over Frankrijk, België en Luxemburg. De belangrijkste doelstelling van Abdoel is om het marktaandeel van G DATA Nederland binnen de zakelijke markt te vergroten, zonder iets prijs...