Met korting naar Black Hat Sessions 2019

header-infosecuritymagazine-bhs2019-nieuw2

Protecting your Critical Systems 

Op 13 juni organiseert Secura voor de zeventiende keer de Black Hat Sessions. Het jaarlijkse securitycongres vindt dit jaar plaats in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein en biedt een inspirerende dag vol (diep) technische- en niet-technische lezingen, lessons learned, hands-on workshops en presentaties.

Het dagvullend programma begint om 9.30 en eindigt om 17.30 uur. Tickets kosten € 320,- per stuk, maar studenten betalen maar € 65,-. Infosecurity Magazine biedt 10% korting op de toegangsprijs. Vul bij je online inschrijving de code InfoSecurity@BHS19 in en de korting wordt direct verrekend.

Het thema dit jaar is: Protecting your Critical Systems. Host van de dag is Chris van ‘t Hof, onderzoeker en schrijver van het boek Helpful Hackers. Verder staat er een imposante lijst aan internationale en nationale experts op het podium. Laat je in één dag voorzien van de laatste inzichten en kennis op het gebied van digital security in de meest kritieke sectoren waaronder:

  • Victor Gevers, founder of GDI Foundation and Chairman of Global CERT. Victor found vulnerabilities in complex databases, servers, NAS devices and prevented valuable data from getting leaked
  • Jos Wetzels, Principal Security Consultant and Security Researcher in embedded systems at Secura
  • Elsine van Os, founder and CEO of Signpost Six, Insider Risk Management consultancy firm with behavioural science at its heart. Elsine is a Clinical Psychologist and Intelligence and Security Expert
  • Geert Pater, Manager Vehicle Standards Development at RDW
  • Max Geerling, Executive Advisor at Dutch Payments Association
  • Ben Kokx, Director Product Security at Philips
  • Anderson Domingues, Information Security Manager at LyondellBasell
  • Paul Wijninga, Advisor at Agentschap Telecom
  • Wouter Wissink, Principal Cyber Risk Engineer & Technology Industry Practitioner at Chubb
  • Carlo Meijer, PhD candidate at the Digital Security group at the Radboud University Nijmegen
  • Ali Abbasi, Post-Doctoral researcher at the Chair for System Security of Ruhr-University
  • Marc Heuse, Founder of the Hacker’s Choice and author of the thc-ipv6 attack suite
  • Robin Massink, Threat and vulnerability analyst within the IT Security team of Alliander
  • Marina Krotofil, ICS/SCADA security professional at BASF with heavy focus on offensive cyber physical security

Lees meer informatie en meld je aan op: www.blackhatsessions.com.

Secura Grand Slam Student Capture the Flag Bovendien maakt een capture the flag voor studenten van hogescholen en universiteiten onderdeel uit van het programma. Aan het einde van de dag worden de winnende teams bekend gemaakt. Aan de eerste prijs hangt een bedrag van €2048,-, aan de tweede €1024,- en de derde prijs gaat samen met een bedrag van €512,-. Bovendien maken de deelnemers aan de CTF kans op een stage of baan bij het vooraanstaande IT-securitybedrijf Secura. 

Datum: donderdag 13 juni 2019 Tijd: 09.30 – 17.30 uur Locatie: NBC Congrescentrum Nieuwegein Tarief: 320 Euro excl. BTW, Studententarief: 65 euro. Infosecurity Magazine biedt 10% korting op de toegangsprijs. Vul bij je online inschrijving de code InfoSecurity@BHS19 in en de korting wordt direct verrekend. Deelname levert PE-punten op en wordt indien gewenst bevestigd met een bewijs van deelname.

Veel plezier gewenst op 13 juni a.s. tijdens Black Hat Sessions 2019.

#BHSXVII