Meld je hier aan voor PrivacyConnect – Amsterdam editie!

OneTrust-300200

Sluit aan voor de Amsterdam-editie van de PrivacyConnect community Chapter-bijeenkomst onder leiding van de lokale Chapter Chairs. In deze bijeenkomst duiken we de diepte in en bespreken we de allernieuwste ontwikkelingen rondom privacyregelgeving met aandacht voor de AVG, CCPA, Schrems II en LGDP. Onze Nederlandse privacy experts bespreken deze aandachtspunten en delen best practices. We focussen ons in deze editie op medische gegevens, innovatie en de AVG. Ben jij er ook bij op 9 maart vanaf 10:00 uur?

 

Maak kennis met onze experts:

  • Bram Hoovers, Senior Legal Consultant, Considerati
  • Marc Elshof, Partner - Co-Head of Europe Data Privacy and Technology, Dentons
  • Judith van Schie, Director Legal Considerati 
  • Maarten Beimers, Legal Counsel Hartwig Medical 

Ben jij nog geen lid van de lokale PrivacyConnect community? Word dan vandaag nog lid van onze PrivacyConnect Amsterdam community. Zien wij je 9 maart online? Inschrijven doe je via onderstaande button!

Schrijf je in

PrivacyConnect is een wereldwijde community van en voor privacy- en beveiligingsprofessionals gericht op het delen van tools en best practices om wereldwijde privacywetten in de praktijk te implementeren, met name de CCPA en AVG. In elke PrivacyConnect-Chapter worden gratis lokale evenementen georganiseerd, op locatie en online. PrivacyConnect biedt experts de gelegenheid om te netwerken, ervaringen te delen en te leren over de nieuwste wettelijke vereisten en best practices voor implementatie. PrivacyConnect brengt duizenden privacyprofessionals over de hele wereld samen tijdens een wereldwijde tour met meer dan 250 evenementen in meer dan 100 internationale stad-chapters. Ga naar PrivacyConnect.com voor meer informatie, registreer je voor een evenement of neem deel aan een Chapter.

Lees ook
Grootste databeschermingsspecialist van de Benelux zet in op uitbreiding naar Euregio Rijn-Maas

Grootste databeschermingsspecialist van de Benelux zet in op uitbreiding naar Euregio Rijn-Maas

Cranium, de specialist in privacy-, security- en datamanagement opent een nieuw kantoor in Hasselt. Naast de Belgische hoofdzetel in Zaventem heeft het snelgroeiende bedrijf kantoren in Nederland, Luxemburg, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. De zesde vestiging van CRANIUM bevindt zich op de Hasseltse Corda Campus waar verschillende i1

Bedrijfsgegevens verzamelen bij werknemers – wat met de privacy?

Bedrijfsgegevens verzamelen bij werknemers – wat met de privacy?

In hun voortdurende streven naar meer efficiëntie – nodig om concurrenten het hoofd te bieden – verkennen steeds meer bedrijven de mogelijkheden van process mining. Met behulp van process-miningtechnologie kan men onderzoeken hoe processen werkelijk verlopen in een organisatie

SURF Security en Privacy Award 2021 voor Universiteit Maastricht

SURF Security en Privacy Award 2021 voor Universiteit Maastricht

Universiteit Maastricht is de winnaar van de SURF Security en Privacy Award 2021. De universiteit krijgt de award voor de open wijze waarop zij hun kennis en ervaring hebben gedeeld over de ernstige ransomware-aanval die hen vlak voor kerst 2019 trof.