Leverancier van end-to-end security oplossingen Optiv neemt Decision Lab over

Optiv, leverancier van end-to-end security oplossingen, neemt Decision Lab over. Decision Lab is een bedrijf dat zich richt op big data, automatisering en orchestratie. Met de overname van Decision Lab wil Optiv zijn security analytics- en big data oplossingen en diensten verbeteren.

optiv-logo “Organisaties, en in het specifiek grote bedrijven, genereren iedere dag meer en meer security data, wat het voor hen steeds belangrijker maakt waarde uit deze assets te halen”, aldus Sean Catlett, senior vice president emerging services bij Optiv. “Bedrijven hebben hulp nodig wijs te worden over de overweldigende hoeveelheid data die zij hebben en te bepalen hoe deze hun securityprogramma’s op de meest kosteffectieve manier kan verbeteren.”

Combinatie van big data, analytics en cybersecurity

Optiv stelt dat de combinatie van de big data en analytics technologie van Decision Lab en de cybersecurity oplossingen van Optiv klanten hierbij kan helpen. Het bedrijf verwacht klanten met behulp van de technologie van Decision Lab beter te kunnen helpen bij het beveiligen van big data en het orchestreren en automatiseren van security.

Financiële details over de overname zijn niet bekend gemaakt.

Meer over
Lees ook
Microsoft Defender Suite en een SOC houden remote werknemers veilig

Microsoft Defender Suite en een SOC houden remote werknemers veilig

Nu de behoefte aan veilig werken exponentieel toeneemt, is het beveiligen van externe en hybride werknemers een steeds groter probleem geworden. Voorheen gebruikten bedrijven beveiliging architecturen die gebaseerd waren op het beschermen van medewerkers die werkzaam waren in on-premises kantooromgevingen.

CISO’s dragen bij aan de algehele strategie voor risicobeheer

CISO’s dragen bij aan de algehele strategie voor risicobeheer

CISO’s dragen bij aan de algehele strategie voor risicobeheer Bedrijven rekenen erop dat betrouwbare en veilige IT hun processen ondersteunt. Hoewel IT lang werd gezien als een operationele kostenpost is het inmiddels onlosmakelijk verbonden met de manier waarop bedrijven werken.

WatchGuard: Remote Access Software steeds vaker misbruikt

WatchGuard: Remote Access Software steeds vaker misbruikt

Hackers hebben hun pijlen steeds vaker gericht op Remote Access Software. Daarnaast zijn er nieuwe technieken in omloop voor het stelen van wachtwoorden en informatie. Ook maken cybercriminelen de overstap van het gebruik van scripts naar het toepassen van andere ‘living-off-the-land’-technieken om een aanval op eindpoints te starten. Dat conclude1