Lantech sluit partnership met Netskope

Lantech heeft een partnership gesloten met Netskope. Als onderdeel van deze overeenkomst gaan Lantech samen met Netskope diensten aanbieden die klanten in staat stellen bedrijfsgevoelige data te beveiligen.

Het gebruik van cloud applicaties wordt steeds populairder. Cloudapplicaties brengen echter ook risico’s met zich mee en kunnen de veiligheid van data in gevaar brengen. Netskope geeft bedrijven daarom inzicht in cloudapplicaties en biedt hen de mogelijkheid deze zowel de monitoren als controleren. Lantech gaat de oplossing van Netskope leveren aan haar klanten.

Lantech heeft een partnership gesloten met Netskope. Lantech biedt in samenwerking met Netskope diensten aan die klanten in staat stellen bedrijfsgevoelige data te beveiligen op alle apparaten binnen hun organisatie. De Netskope oplossing biedt ook de mogelijkheid het gebruik van cloud applicaties te analyseren, monitoren en beheren.

Lees ook
TP-Link Wi-Fi 6 Access Points voor de zakelijke markt

TP-Link Wi-Fi 6 Access Points voor de zakelijke markt

TP-Link introduceert haar nieuwe Wi-Fi 6 Access Points voor wand en plafond montage: EAP660 HD en EAP620 HD. Dankzij Wi-Fi 6 worden de mogelijkheden van het Omada platform flink uitgebreid om zo de snelheden te verhogen en de capaciteit van draadloze zakelijke netwerken uit te vergroten.

Over het hoe en waarom van Data Integriteit

Over het hoe en waarom van Data Integriteit

De hoeveelheid data die in organisaties omgaat is de laatste jaren enorm toegenomen en dat zal alleen maar groeien. Steeds meer bedrijven zien de toegevoegde waarde van al die data in. Ze gaan aan de slag met Big Data en Business Intelligence tools om meer inzicht te krijgen in hun bedrijfsvoering.

LogRhythm en Getronics bieden samen nieuwe, omvattende SOC-oplossing

LogRhythm en Getronics bieden samen nieuwe, omvattende SOC-oplossing

LogRhythm, de drijvende kracht achter de security operations centers (SOC's) van vandaag, en Getronics, de wereldwijde IT-dienstenleverancier, versterken hun bestaande partnership. Daarbij wordt LogRhythm's toonaangevende SIEM-oplossing geïntegreerd in Getronics' wereldwijd managed-security-aanbod.