Lantech sluit partnership met Netskope

Lantech heeft een partnership gesloten met Netskope. Als onderdeel van deze overeenkomst gaan Lantech samen met Netskope diensten aanbieden die klanten in staat stellen bedrijfsgevoelige data te beveiligen.

Het gebruik van cloud applicaties wordt steeds populairder. Cloudapplicaties brengen echter ook risico’s met zich mee en kunnen de veiligheid van data in gevaar brengen. Netskope geeft bedrijven daarom inzicht in cloudapplicaties en biedt hen de mogelijkheid deze zowel de monitoren als controleren. Lantech gaat de oplossing van Netskope leveren aan haar klanten.

Lantech heeft een partnership gesloten met Netskope. Lantech biedt in samenwerking met Netskope diensten aan die klanten in staat stellen bedrijfsgevoelige data te beveiligen op alle apparaten binnen hun organisatie. De Netskope oplossing biedt ook de mogelijkheid het gebruik van cloud applicaties te analyseren, monitoren en beheren.

Lees ook
Zolder – een disruptieve nieuwkomer op de security markt

Zolder – een disruptieve nieuwkomer op de security markt

Sinds een paar maanden zijn er de Zoldersessions op YouTube waarmee het Nederlandse bedrijf Zolder.io dieper ingaat op actuele security ontwikkelingen en digitalisering in de brede zin. De video's waren een reden aan een van de vier oprichters, Erik Remmelzwaal, te vragen wat voor bedrijf het is. Remmelzwaal: “Zolder is een security research...

Datto optimaliseert partnerervaring met SaaS Protection 2.5 release

Datto optimaliseert partnerervaring met SaaS Protection 2.5 release

Datto, Inc., leverancier van cloudgebaseerde software- en technologieoplossingen geleverd via MSP's, maakt een nieuwe versie van Datto SaaS Protection beschikbaar.

CES 2019: hoofdrol voor security en cloud in nieuwe oplossingen

CES 2019: hoofdrol voor security en cloud in nieuwe oplossingen

5G, kunstmatige intelligentie, IoT en zelfrijdende voertuigen zijn enkele van de hoofdthema’s van de afgelopen CES dat begin januari plaatsvond in Las Vegas. De grootste beurs van consumentenelektronica ter wereld is daardoor ook steeds meer een plek voor meer abstracte oplossingen, waarin security en cloud computing een grote rol spelen. Het Nederlandse...