LANCOM Virtual Partner Summit: Hughes Europe en BusinessCom winnen International Partner Awards 202

BusinessCom_and_Hughes_Europe_awarded_LANCOM_International_Partners_2021
 
Tijdens de Virtual Partner Summit heeft LANCOM Systems, de Duitse netwerk- en security-specialist, zijn meest succesvolle internationale verkooppartners in het zonnetje gezet. Hughes Europe, Managed Networks Provider, werd onderscheiden als "International Partner of Excellence 2021". Daarnaast werd BusinessCom, Value Added Distributor, bekroond met de prijs voor "International Distributor of Excellence 2021".
 
Vanwege de coronapandemie vond de conferentie volledig virtueel plaats. In drie korte sessies kregen internationale channel- en distributiepartners exclusieve inzichten in de bedrijfsstrategie en de LANCOM-roadmap. Daarnaast kregen ze ook een update over het partner- en opleidingsprogramma en de support-mogelijkheden en -procedures. Tijdens de bijeenkomst was er ook ruimte voor feedback en konden de aanwezigen een directe dialoog aangaan met het LANCOM-management.
 

Internationale Partner Awards

Het hoogtepunt van het evenement was de uitreiking van de International Partner Awards. Met deze onderscheidingen eert LANCOM zijn internationale channelpartners voor hun uitstekende prestaties. Het succes van de partner, sterke samenwerking en omzetgroei waren hierbij de belangrijkste criteria. Dit jaar gingen de prijzen naar Managed Networks Provider Hughes Europe met kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Italië en Duitsland, en BusinessCom B.V., een in België en Nederland gevestigde Value Added Distributor die zich richt op verkoopactiviteiten in de Benelux.
 
"Onze internationale partners hebben een geweldige prestatie geleverd in dit extreem uitdagende jaar. Hughes Europe en BusinessCom zijn voorbeelden van dit succes", aldus Michael Grundl, Vice President Sales International bij LANCOM. "Wij feliciteren de prijswinnaars van harte en danken alle LANCOM-partners voor hun enorme inzet in de afgelopen maanden. Laten we samen van 2022 een succesvol jaar maken."
 
Van links naar rechts: Patrick Hecker (Key Account Manager), Michael Grundl (VP Sales International) en Michel Woudstra (International Distribution Manager) reiken namens LANCOM de prijzen uit aan Hughes Europe en BusinessCom.