LANCOM Management Cloud is best beoordeelde netwerkbeheeroplossing in Professional User Rating IT Operations

Lancom_Systems_300200

In de tweede editie van het "Professional User Rating IT Operations"-onderzoek van adviesbureau techconsult, maakte de Duitse netwerkinfrastructuurprovider LANCOM Systems opnieuw over de hele linie indruk. Voor de tweede keer op rij behoort het bedrijf tot de "Champions", dit keer zelfs ver voor de concurrentie. Meer dan 2.400 gebruikers hebben relevante oplossingen op het gebied van "Network Management & Monitoring" op basis van hun ervaring beoordeeld.
 
Gebruikers hebben onder meer topscores toegekend voor de mogelijkheden van de LANCOM Management Cloud (LMC) op het gebied van prestaties, betrouwbaarheid, beheer en functionaliteiten op afstand. De LMC kreeg ook de hoogste waardering voor de breedte aan functionaliteiten, waaronder de gedetailleerde (realtime) monitoring en analyse van het netwerk en de detectie van ongewoon en verdacht gedrag. Er is eveneens veel lof voor zijn gebruiksvriendelijkheid en het is de enige oplossing die de hoogste waardering krijgt in de categorie configureerbaarheid. LANCOM heeft ook een onbetwiste toppositie verworven met de LMC op het gebied van productloyaliteit en de waarschijnlijkheid dat een gebruiker de oplossing opnieuw koopt of hem iemand anders aanbeveelt.
 
De positieve ervaringen met de oplossing worden ook weerspiegeld in de evaluatie van de leverancier. Ook hier onderscheidt LANCOM zich van de concurrentie op het gebied van innovatie, het gehele productportfolio, de dienstverlening en ondersteuning. Wat opvalt is dat LANCOM in bijna alle categorieën de eerste plaats inneemt.
 
"Dat we opnieuw een geweldige beoordeling krijgen, laat zien dat we zeer goed gepositioneerd zijn op het gebied van SD-WAN en Cloud Managed WLAN. Wij zijn natuurlijk bijzonder blij dat een onafhankelijke analyse dit bevestigt. We zijn nog verheugder dat we de toppositie in de toch al dunne groep van ‘Champions’ met een ruime marge innemen", zegt LANCOM-directeur Ralf Koenzen. 
 
De LANCOM Management Cloud vormt de basis voor het productaanbod van LANCOM op het gebied van Cloud Managed-netwerken, Cloud Managed WLAN, SD-WAN en SD-Branch. Het maakt gebruik van SDN (Software Defined Networking)-technologieën om hele netwerken op een zeer geautomatiseerde en efficiënte manier op te zetten, te monitoren en te beheren. De oplossing is volledig in Duitsland ontwikkeld en voldoet aan de hoogste normen voor gegevensbescherming. Het is beschikbaar als een publieke cloud-variant met hosting in Duitsland of als een private cloud-implementatie voor de eigen datacenters van klanten. Het LMC is geschikt voor bedrijven en instellingen van elke omvang.
 
Interviews voor de 2021 Professional User Rating IT Operations vonden plaats in oktober en november 2020. Met meer dan 2.400 deelnemers is de PUR IT Operations een van de grootste IT-gebruikersonderzoeken in zijn soort.
 
Meer inzicht in de resultaten is te vinden op de website van LANCOM: https://www.lancom-systems.com/company/about-lancom-systems/awards/pur-it-operations/
 
Het PUR VPN Champion-diagram is hier te downloaden: https://www.lancom-systems.com/newsroom/images-infographics/
Meer over
Lees ook
De digital decade: wat betekent dit voor de EU, de infrastructuur en de digitale diensten van morgen?

De digital decade: wat betekent dit voor de EU, de infrastructuur en de digitale diensten van morgen?

Het Belgisch voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie prioriteert de digitale transitie in 2024. Wat kunnen we verwachten van de toekomst? Hoe zal technologie ten dienste staan van burgers en organisaties?

Proofpoint gaat dataverlies via email tegen met kracht van AI op basis van gedrag

Proofpoint gaat dataverlies via email tegen met kracht van AI op basis van gedrag

Proofpoint Inc., kondigt de algemene beschikbaarheid aan van Adaptive E-mail Data Loss Prevention (DLP), voor het automatisch detecteren en voorkomen van onbedoeld en opzettelijk dataverlies via email – voordat het een kostbare fout wordt voor organisaties.

Proofpoint's 2024 Data Loss Landscape Report: onzorgvuldige werknemers zijn de grootste oorzaak van dataverlies bij bedrijven

Proofpoint's 2024 Data Loss Landscape Report: onzorgvuldige werknemers zijn de grootste oorzaak van dataverlies bij bedrijven

Proofpoint, Inc. publiceert vandaag het eerste Data Loss Landscape-rapport. Hierin staan resultaten naar aanleiding van onderzoek over hoe huidige Data Loss Prevention (DLP)-aanpakken en dreigingen van binnenuit zich verhouden tot huidige macro-uitdagingen zoals de proliferatie van data, geavanceerde dreigingsactoren en generatieve kunstmatige int1