LANCOM Management Cloud gekozen als beste netwerkoplossing in techconsult Professional User Rating

Lancom_Systems_300200

LANCOM Systems, de Duitse netwerk- en security-specialist, heeft in de “Professional User Rating IT Operations” van techconsult zijn toppositie gehandhaafd. Voor de derde keer op rij kreeg het bedrijf de hoogste scores in de categorie “Network Management & Monitoring”. Dit is de tweede toppositie die LANCOM dit jaar behaalt na de eerdere titel als beste VPN-provider.

Voor dit onafhankelijke onderzoek heeft het analistenbureau techconsult meer dan 3.200 IT-managers gevraagd hoe tevreden zij zijn met hun IT-oplossingen en de leveranciers daarvan. In de categorie "Network Management & Monitoring" bevestigden de respondenten de topprestaties van zowel de netwerkoplossing van LANCOM, als van LANCOM zelf. De LANCOM Management Cloud (LMC) werd op dit gebied als beste oplossing beoordeeld.

Prestaties en functies

De LMC behaalde de eerste plaats in de categorie “Prestaties” door zijn sterke prestaties, betrouwbaarheid en functionaliteiten op afstand. Bovendien kreeg de LMC ook de hoogste waardering voor het uitgebreide aanbod aan functies, waaronder de gedetailleerde (realtime) monitoring en analyse van het netwerk en de detectie van ongewoon en verdacht gedrag. Hierdoor kunnen niet alleen de huidige prestaties van het netwerk worden gemonitord maar kan eventueel ook worden gewaarschuwd en ingegrepen voordat zich een probleem voordoet. De LMC behaalde ook hoge scores voor productloyaliteit, met het hoogste aanbevelingscijfer van alle beoordeelde oplossingen.

Flexibel inzetbaar en compleet portfolio

De positieve ervaringen van de gebruikers komen ook tot uiting in de beoordeling van de leverancier. Gebruikers geven onder meer topscores voor de flexibele inzetbaarheid van de LMC, die zowel via de publieke of private cloud als op locatie kan worden gebruikt. Het totale productportfolio van LANCOM, met zijn geïntegreerde aanpak voor netwerkbeheer op het gebied van WAN, LAN, WLAN en beveiliging, wordt ook als zeer positief beoordeeld.
 
“De feedback van onze gebruikers is voor ons van essentiële waarde. De toppositie bewijst dat we al veel dingen goed doen met de LANCOM Management Cloud.” zegt Lutz Fröhlich, Vice President Cloud Management & Services bij LANCOM. “Maar het is voor ons ook een reden om door te gaan met de ontwikkeling van onze cloud-diensten. Digitalisering heeft een stevige basis nodig. Dit is precies wat wij willen bieden met onze digitaal soevereine oplossingen voor netwerkbeheer, die volledig in Duitsland worden ontwikkeld”.
 
Meer informatie en een samenvatting van het onderzoek zijn hier te vinden.
Meer over
Lees ook
LANCOM Systems voor de zevende keer op rij beste VPN-provider

LANCOM Systems voor de zevende keer op rij beste VPN-provider

LANCOM Systems, de Duitse netwerk- en security-specialist, staat opnieuw op de eerste plaats in de meest recente “Professional User Rating” van analistenbureau techconsult. LANCOM krijgt topcijfers voor zijn Virtual Private Network (VPN)-oplossingen en verdedigt daarmee voor de zesde keer op rij zijn koppositie in Duitslands grootste gebruikersond1

WatchGuard introduceert Firebox NV5 en AP332CR

WatchGuard introduceert Firebox NV5 en AP332CR

WatchGuard Technologies brengt twee nieuwe producten op de markt: de Firebox NV5 VPN gateway tabletop-appliance en de AP332CR, een nieuw wifi 6-accesspoint voor veeleisende (buiten)omgevingen.

LANCOM voor zesde jaar op rij beste VPN-provider techconsult Professional User Rating 2022

LANCOM voor zesde jaar op rij beste VPN-provider techconsult Professional User Rating 2022

LANCOM Systems, de Duitse netwerk- en security-specialist, heeft in de 2022 "Professional User Rating Security Solutions" zijn toppositie bevestigd. In het onderzoek van analistenbureau techconsult kreeg LANCOM voor de zesde keer op rij de hoogste cijfers toegekend op het gebied van Virtual Private Network (VPN)-oplossingen. Hiermee kwam het bedri1