Kaspersky versterkt kennisnetwerk DHPA

Kaspersky Lab is technology partner van DHPA. Meer dan 400 miljoen consumenten en meer dan 270.000 bedrijven maken gebruik van de oplossingen van Kaspersky. Met deze samenwerking wordt beoogd om de bij DHPA aangesloten deelnemers nog beter in staat te stellen de data die zij beheren te beveiligen.

“Wij zijn erg blij met het partnership met DHPA. Op dit moment maakt Kaspersky Lab een sterke groei door met zijn MSP-oplossingen. Onlangs hebben we de beveiliging voor Office 365 toegevoegd waarmee we een volledige security-portfolio kunnen bieden. Met DHPA kunnen we elkaar versterken op het gebied van expertise en kennis richting de markt. Wij zijn verheugd om in een snel veranderende markt met een innovatieve club als DHPA te kunnen samenwerken”, aldus Martijn van Lom, General Manager Kaspersky Lab Benelux.

“Kaspersky Lab is een gevestigde naam in security-land. Als DHPA netwerk kunnen we profiteren van een uitbreiding van expertise. We zullen zeker gaan zien dat deze partij weer nieuwe inzichten brengt voor de cloud service providers die bij DHPA zijn aangesloten. Bij hen speelt dagelijks de vraag hoe zij hun klanten niet alleen een goed werkende, maar ook veilige, continue dienstverlening kunnen garanderen”, aldus Ruud Alaerds, directeur DHPA, Trusted Cloud Experts.

Kennisdeling

Beide partijen kijken uit naar een lange en vruchtbare samenwerking. Het DHPA-netwerk en andere geïnteresseerden zijn daarom uitgenodigd voor het Kaspersky Lab MSP event op 18 april 2018 op de KNVB-campus in Zeist. Tijdens een middag worden commerciële en technische sessies aangeboden die een compleet overzicht geven van het MSP-programma van Kaspersky Lab. Daarnaast worden tips & tricks gegeven om het potentieel van professionele MSPs te realiseren.

 
Meer over
Lees ook
Qualys breidt cloud platform uit met Custom Assessment and Remediation

Qualys breidt cloud platform uit met Custom Assessment and Remediation

Qualys introduceert Custom Assessment and Remediation, een oplossing die het Qualys Cloud Platform openstelt zodat securityspecialisten toegang hebben tot aangepaste scripts die zij kunnen integreren met andere Qualys-oplossingen. Dit leidt tot kortere reactietijden omdat beveiligingsteams zelf taken kunnen beheren, maatwerkapplicaties kunnen beve1

Hybride werken: geef medewerkers de juiste verbinding en houd ze aan boord

Hybride werken: geef medewerkers de juiste verbinding en houd ze aan boord

Dikke kans dat je deze blog post niet op kantoor leest. Hybride werken is een blijvertje. Kortgeleden presenteerden tech-analisten van CCS Insights een onderzoek over wat personeel vindt van thuiswerken, over de toekomst van hybride werkplekken en over de gevolgen voor bedrijven die zich hier niet op voorbereiden. Het is zorgelijk dat sommige bedr1

Waarom heb ik een Microsoft Office 365 Back-up nodig?

Mocht je het nog niet weten, Microsoft is niet verantwoordelijk voor het beschermen van de gegevens die jij binnen Microsoft Office 365 bewaart.