Kaspersky Lab benoemt Martijn van Lom tot General Manager Noord-Europa

Martijn van Lom

Kaspersky Lab heeft de Nederlander Martijn van Lom (42) benoemd tot General Manager Noord-Europa. In zijn nieuwe internationale rol is Van Lom verantwoordelijk voor de versterking van de positie van het securitysoftwarebedrijf in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Scandinavië en de Benelux. Hij maakt hiermee deel uit van het Europese directieteam.

Vooraf aan deze promotie was Van Lom verantwoordelijk voor het Europese marketingbeleid. Daarnaast gaf hij vanaf 2010 leiding aan de Benelux-organisatie van Kaspersky Lab. Voor zijn rol als Managing Director van de Benelux was hij werkzaam als Sales Manager voor dezelfde landen. In 2005 kwam Van Lom in dienst bij het securitysoftwarebedrijf. Daarvoor was hij actief bij verschillende IT-bedrijven waaronder distributiepartner Copaco. Ook is Van Lom werkzaam geweest als freelance managementconsultant en projectmanager voor bedrijven als BenQ, Fujitsu, Siemens en Heineken.

Martijn is een echte allrounder. Zijn uiteenlopende ervaring op het vlak van marketing, verkoop en bedrijfsvoering gaat hem goed van pas komen”, zegt Ilijana Vavan, Managing Director van Kaspersky Lab in Europa. “Zijn kennis en ervaring gaat ons helpen bij verdere groei in de Noord-Europese regio plus een nog sterkere band met onze klanten.”

"Ik ben zeer vereerd met mijn nieuwe rol”, zegt Van Lom. “De verschillende landen, markten en culturen van deze Noord-Europese regio hebben elk hun eigen uitdagingen en sterke kanten. Ik ben ervan overtuigd, dat we met onze fantastische teams én het toenemende bewustzijn in de samenleving dat we mensen en organisaties beter moeten beschermen, onze positie verder kunnen versterken.”

Meer over
Lees ook
Kemp benoemt Pavel Minarik tot CTO

Kemp benoemt Pavel Minarik tot CTO

Kemp, specialist in altijd beschikbare applicatie-experiences [AX], heeft Pavel Minarik benoemd tot Chief Technology Officer (CTO). Minarik maakt sinds de overname van Flowmon Networks in november 2020 deelt uit van de Kemp-organisatie.

Mark Beunk benoemd tot nieuwe General Manager voor Benelux en Nordics bij Kaspersky

Mark Beunk benoemd tot nieuwe General Manager voor Benelux en Nordics bij Kaspersky

Mark Beunk heeft onlangs de rol van General Manager voor Nordics en Benelux bij Kaspersky op zich genomen. Hij zal toezicht houden op de verkoop en activiteiten in België, Nederland, Luxemburg, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland en IJsland. Beunk, een ervaren Channel Leader, heeft een bewezen staat van dienst.

Cryptshare  - focus op internationale groei en uitbreiding van het partnernetwerk

Cryptshare - focus op internationale groei en uitbreiding van het partnernetwerk

Sinds kort heeft Cryptshare haar eerste Chief Sales Officer: deze nieuwe rol is opgepakt door Ingrid Hagen, die meer dan 25 jaar ervaring heeft in IT sales. Zij is verantwoordelijk voor de wereldwijde verkoop- en partneractiviteiten en rapporteert aan Dominik Lehr, oprichter en CEO van de Duitse IT-security provider.