Kappa Data tekent distributiecontract met BlackBerry

Kappa Data

Kappa Data, Benelux distributeur van netwerk-, security en IoT producten, breidt zijn portfolio uit met de producten van BlackBerry

Er was al een eerste link tussen beide bedrijven door het distributiecontract dat Kappa Data had met Cylance, leverancier van AI-based anti malware solutions. Na de overname van Cylance door BlackBerry, diende Kappa Data zijn kandidatuur in om distributeur te worden van de volledige portfolio. Met succes: Kappa Data mag zich sinds 1 juni volwaardig BlackBerry distributeur noemen.

Kappa Data zal zich voornamelijk toeleggen op de verdeling van de BlackBerry Spark oplossing: een software suite die Trusted Unified Endpoint Security en Unified Endpoint Management combineert en dat voor alle endpoints. De suite beschermt immers zowel zakelijke PC’s en laptops, maar ook persoonlijke computers en smartphones.

Patrick Casteels, Managing Partner Kappa Data: ‘Met de ondertekening van dit contract bewijst Kappa Data nogmaals zijn positie in de netwerk security markt. BlackBerry geeft ons de kans vanuit ons beperkte contract met Cylance een sterke BlackBerry distributeur te worden in de Benelux.’


Over Kappa Data – Value Added distributor in Network & Security Solutions


Kappa Data (www.kappadata.eu) is een Value Added Distributeur en biedt een compleet portfolio van IoT, netwerk- en beveiligingsoplossingen voor Enterprise- en SMB-omgevingen. Via zijn resellers biedt Kappa Data eindklanten oplossingen voor connectiviteit, monitoring, beheer en gegevensbescherming.
De keuze voor Kappa Data is een keuze voor uitstekende klantenondersteuning, grondige technische kennis en innovatieve en kwalitatieve producten. Kappa Data geeft prioriteit aan een duurzame relatie met haar klanten en wordt hiervoor beloond met meerdere prijzen.

Lees ook
CISO community en CISO Platform officieel opgericht

CISO community en CISO Platform officieel opgericht

De CISO community en het bijbehorende CISO Platform Nederland zijn een feit. De nieuwe combinatie ondersteunt Chief Information Security Officers (CISO’s) van Nederlandse bedrijven in verschillende sectoren, non-profitorganisaties en de overheid. Doel is samenwerken, kennisdelen, wederzijdse ondersteuning, competentieopbouw, cyberbeveiligingsbehee1

Tanium kondigt volledig autonoom werkend endpoint management-platform aan

Tanium kondigt volledig autonoom werkend endpoint management-platform aan

Tanium, marktleider voor Converged Endpoint Management (XEM), kondigde op de jaarlijkse Converge conferentie de roadmap aan voor een Autonomous Endpoint Management (AEM) platform.

Fortinet verlegt focus naar Secure Networking, Universal SASE en Security Operations

Fortinet verlegt focus naar Secure Networking, Universal SASE en Security Operations

Fortinet maakt bekend dat het zijn zakelijke focus heeft aangescherpt. Het gaat prioriteit toekennen aan snelgroeiende en gedifferentieerde markten. Vanaf vandaag worden de research & development (R&D)- en go-to-market (GTM)-strategie van Fortinet ingericht rond drie kernmarkten: Secure Networking, Universal SASE en Security Operations.