Kahuna neemt productgebonden activiteiten van B-Able over

Kahuna, leverancier van (managed) security-oplossingen, neemt de productgebonden activiteiten van B-Able over van DPA. Deze activiteiten kwamen in handen van DPA na de overname van de activiteiten van B-Able op 4 juni, maar passen niet in het dienstenportfolio van DPA. Daarnaast stelt DPA vanuit haar adviesrol te hechten aan productonafhankelijkheid.

De productgebonden activiteiten zijn een aanvulling op de bedrijfsactiviteiten een Kahuna. Het bedrijf vertegenwoordigt daarnaast veel fabrikanten waar B-Able een relatie mee had, waaronder Palo Alto Networks, SafeNet, Trend Micro en Akamai Prolexic.

Samenwerking met DPA IT Security

Kahuna is overeengekomen samen te gaan werken met DPA IT Security. De professionals van B-Able zijn na de overname door DPA bij deze DPA-business unit in dienst getreden. De bedrijven gaan samenwerken op het gebied van advisering rond informatiebeveiliging en security management.

“Voor de klanten van B-Able is dit het meest logische vervolg. Veel van hen hadden meerdere productlijnen in gebruik die niet allemaal door B-Able werden gevoerd en ondersteund. Zij kunnen voortaan één supportcenter bellen, 24*7. Ook voor de productleveranciers is dit een goede oplossing: zij kunnen alle contracten in één administratieve handeling omzetten”, zegt Rhett Oudkerk Pool, Partner & Founder Kahuna.

Lees ook
Mirco Kloss van TXOne Networks Europe: ‘Binnen OT is continuïteit echt alles’

Mirco Kloss van TXOne Networks Europe: ‘Binnen OT is continuïteit echt alles’

De scheidslijn tussen informatietechnologie (IT) en operationele technologie (OT) is aan het vervagen. Om goed te functioneren zijn OT-apparaten steeds afhankelijker van data en IoT-functies. Dat zorgt echter ook voor een verhoogd risico en nieuwe securityuitdagingen. Securityleverancier TXOne specialiseert zich op het snijvlak waar IT en OT overl1

Marc Punte van Ster over MOVEit Automation: ‘Data moet immutable zijn’

Marc Punte van Ster over MOVEit Automation: ‘Data moet immutable zijn’

De Stichting Etherreclame, beter bekend als Ster Reclame, zorgt voor de verkoop van reclameruimte op radio, tv en online van de Nederlandse publieke omroep. Data speelt bij alle processen een cruciale rol en moet dus altijd beschikbaar zijn, en niet te onderscheppen of manipuleren zijn. Systeem- en netwerkarchitect Marc Punte van de Ster, legt uit1

Proofpoint rondt overname Tessian af

Proofpoint rondt overname Tessian af

Proofpoint heeft de overname van Tessian, leider in het gebruik van geavanceerde AI voor het automatisch detecteren en beschermen tegen onopzettelijk dataverlies en evoluerende e-maildreigingen, afgerond.