Intel en Cognitec Systems werken aan inloggen via gezichtsherkenning

cognitec-technologie

Intel gaat een samenwerking aan met Cognitec Systems voor de ontwikkeling van technologie voor gezichtsherkenning. De technologie moet het mogelijk maken met behulp van gezichtsherkenning makkelijk en veilig in te loggen op PC’s, laptops, tablets en mobiele telefoons.

"Intel bevordert spannende vooruitgang in beveiliging en biometrie", vertelde Manish Tangri, hoofd nieuwe bedrijfsvoering en perceptuele IT van Intel Corporation. "Onze samenwerking met Cognitec is een essentieel ingredient voor het mogelijk maken van gebruiksvriendelijke, gezichtsgerichte authenticatiefuncties voor consumenten en ondernemingen."

“Cognitec is trots door Intel te zijn geselecteerd voor deze belangrijke toepassing van onze technologie”, zegt Alfredo Herrera, Managing Director van Cognitec. “Gezichtsherkenning stelt eigenaren van miljoenen computers, tablets en mobiele telefoons in staat hun apparaten te beschermen en hier eenvoudig toegang tot te krijgen zonder wachtwoorden te hoeven onthouden.”

Lees ook
CaptureTech Introduceert Cyber Shield

CaptureTech Introduceert Cyber Shield

CaptureTech, een vooraanstaand IT-bedrijf met een specialisatie in logistiek, security en ICT-diensten, kondigt vandaag de lancering aan van CaptureTech Cyber Shield, een flexibel en uitgebreid pakket van cybersecurity-diensten specifiek ontworpen voor organisaties met logistieke processen.

Syncplicity: Uw informatie – anytime, anywhere

Syncplicity: Uw informatie – anytime, anywhere

Als leverancier, sinds 2009, van Secure Managed File oplossingen levert SCOS te Hoofddorp nu tevens Syncplicity (voorheen onderdeel van Axway). Syncplicity is een service voor het delen en synchroniseren van bestanden die is ontwikkeld door Syncplicity Inc. Met de service kunnen gebruikers onderling bestanden opslaan en synchroniseren. Het onderst1

Ernstige kwetsbaarheden in NetScaler Gateway en NetScaler ADC

Ernstige kwetsbaarheden in NetScaler Gateway en NetScaler ADC

Softwarebedrijf Citrix heeft beveiligingsupdates uitgebracht voor kwetsbaarheden in NetScaler Gateway en NetScaler ADC, die vroeger bekend stonden als Citrix Gateway en Citrix ADC. Eén van de kwetsbaarheden, met kenmerk CVE-2023-4966, wordt actief misbruikt en krijgt een CVSS-score van 9,4. Dit betekent dat het om een zeer kritieke kwetsbaarheid g1