Ingram Micro en Check Point hebben distributie overeenkomst uitgebreid naar de Benelux

Ingram_Checkpoint

Ingram Micro en Check Point hebben recent de distributie overeenkomst uitgebreid naar de Benelux. De eerste focus van deze samenwerking ligt op de Cloud Security producten van Check Point. Deze zijn inmiddels dan ook opgenomen in de Ingram Micro Cloud Marketplace.

Al sinds 2015 heeft Ingram Micro consequent aan een sterk Cloud portfolio gebouwd. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een compleet Ecosysteem aan Cloud Applicaties. Binnen Ingram Micro is de visie om samen met onze leveranciers en partners het grootste ecosysteem ter wereld te bouwen zodat onze leveranciers en partners dit ecosysteem kunnen gebruiken om hun doelstellingen, strategie of visie te verwezenlijken.

Ingram Micro doet dit door een platform te bieden waarop je cloudoplossingen, Independent Software Vendors maar ook diensten kunt afnemen of zelf oplossingen en diensten op kunt aanbieden. Op deze manier kan je dit platform gebruiken om de bouwstenen af te nemen om je oplossing richting de eindklant te creëren. Of als MSP of leverancier je oplossing aanbieden om je processen te automatiseren en je schaal te vergroten naar de markt.

Dit platform kennen we onder de naam de Cloud marketplace welke is gebouwd op onze software “cloud blue”. Het Ingram Micro Cloud Blue platform biedt, als één wereldwijd App store, een enorme variëteit in Cloud Applicaties aan.

Juist deze ervaring van Ingram Micro in combinatie met de omvang van de Cloud Blue App store was, voor Check Point, mede doorslaggevend om voor Ingram Micro als distributeur te kiezen.

In het vierde kwartaal van 2020 is Ingram Micro voortvarend van start gegaan met een serie van, goede bezochte,  op de Endpoint gerichte webinars. Naast deze op de sales gerichte webinars zijn er ook twee technische webinars verzorgd, waarbij de technici van de reseller inhoudelijk met de Check Point SandBlast Agent aan de slag konden.

Naast de product inhoudelijk sessie gaan de Ingram Micro resellers in een online kook workshop ook nog culinair aan de slag. Op 16 december wordt onder begeleiding van een professionele kok de Ingram Micro Check Point Kerstmaaltijd  bereid. Ondanks de huidige beperkingen willen Ingram Micro en Check Point de “fun factor” niet uit het oog verliezen. Voor 2021 valt er opnieuw veel, op Check Point gefocuste, Ingram Micro activiteiten te verwachten.

Lees ook
Fortinet lanceert nieuwe OT-beveiligingstoepassingen

Fortinet lanceert nieuwe OT-beveiligingstoepassingen

Fortinet introduceert nieuwe geïntegreerde oplossingen en diensten voor de beveiliging van operationele technologie (OT). De nieuwe FortiSwitch 424F, FortiExtender Vehicle 211F en verbeterde FortiGuard OT Security Service zijn speciaal ontwikkeld voor het verbinden en beschermen van OT-omgevingen. Met deze nieuwe mogelijkheden onderscheidt Fortine1

Fortinet breidt Universal SASE uit via strategische samenwerking met Digital Realty

Fortinet breidt Universal SASE uit via strategische samenwerking met Digital Realty

Fortinet maakt bekend dat het een strategische samenwerking is aangegaan met Digital Realty. Dit bedrijf is ’s werelds grootste leverancier van cloud- en carrier-neutrale oplossingen voor datacenters, colocatie en interconnects.

Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec Inc., technologieleverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft een nieuwe versie aangekondigd van haar unified security platform Security Center.