Infoblox wordt overgenomen door Vista Equity Partners

Infoblox wordt definitief overgenomen door Vista Equity Partners. Deze private equity-firma betaalt 1,6 miljard dollar voor het bedrijf dat zich richt op netwerksoftware en beveiliging.

Dit meldt Fortune. Het Amerikaanse Infoblox helpt bedrijven hun IT-netwerken te automatiseren en beveiligen tegen cyberaanvallen. In het derde kwartaal van 2016 realiseerde het bedrijf een omzet van 82 miljoen dollar. Dit is 5% meer dan in het derde fiscale kwartaal van 2015.

Lees ook
Thales neemt OneWelcome over

Thales neemt OneWelcome over

Thales maakt bekend dat het een overeenkomst heeft getekend voor de overname van OneWelcome, een Europese leider in de snel groeiende markt voor customer identity & access management (CIAM). Hierbij gaat een overnamebedrag van €100 miljoen gemoeid. De krachtige mogelijkheden van OneWelcome voor het beheer van de levenscyclus van digitale identitei1

Vector Capital verkrijgt meerderheidsbelang in WatchGuard Technologies

Vector Capital verkrijgt meerderheidsbelang in WatchGuard Technologies

Investeringsmaatschappij Vector Capital, gespecialiseerd in de technologiesector, heeft een meerderheidsbelang verworven in securitybedrijf WatchGuard Technologies. Vector Capital neemt de belangen over van andere co-investeerders.

De elementen van een solide cyberriskmanagement

De elementen van een solide cyberriskmanagement

Cybersecurity is een absolute prioriteit voor bedrijven, niet zomaar een IT-kwestie. Met de voortdurende stroom van nieuws over vaak spraakmakende incidenten, is het niet verwonderlijk dat cybersecurity ook een belangrijk thema is geworden voor productiebedrijven. De risico’s voor de maakindustrie zijn natuurlijk niet nieuw, maar er is een reden d1