Infoblox wordt overgenomen door Vista Equity Partners

Infoblox wordt definitief overgenomen door Vista Equity Partners. Deze private equity-firma betaalt 1,6 miljard dollar voor het bedrijf dat zich richt op netwerksoftware en beveiliging.

Dit meldt Fortune. Het Amerikaanse Infoblox helpt bedrijven hun IT-netwerken te automatiseren en beveiligen tegen cyberaanvallen. In het derde kwartaal van 2016 realiseerde het bedrijf een omzet van 82 miljoen dollar. Dit is 5% meer dan in het derde fiscale kwartaal van 2015.

Lees ook
Wyebot | AI-Driven WiFi Automation

Wyebot | AI-Driven WiFi Automation

SCOS Automation, te Hoofddorp, levert de next-generation AI-driven Wi-Fi Automation van het Amerikaanse bedrijf Wyebot Inc. Het product Wireless Intelligence Platform WIP™ levert prestatie- en betrouwbaarheidsoptimalisatie van Wi-Fi-netwerken aan IT-organisaties over de hele wereld.

Wegiz belangrijke stap voor digitale beveiliging zorgsector

Wegiz belangrijke stap voor digitale beveiliging zorgsector

De kogel is door de kerk! In navolging van de Tweede Kamer stemde ook de Eerste Kamer op 19 april 2023 vóór de Wet elektronische gegevensuitwisseling in de zorg (Wegiz). Dit houdt in dat de uitwisseling van patiëntgegevens tussen zorgaanbieders voortaan verplicht elektronisch verloopt.

Proofpoint neemt Illusive over

Proofpoint neemt Illusive over

Proofpoint, een toonaangevend bedrijf op het gebied van cybersecurity en compliance, heeft een definitieve overeenkomst ondertekend voor de overname van Illusive, een leider en pionier op het gebied van Identity Threat Detection and Response (ITDR). De overname zal naar verwachting in januari 2023 worden afgerond, onder voorbehoud van de gebruikel1