Infoblox wordt overgenomen door Vista Equity Partners

Infoblox wordt definitief overgenomen door Vista Equity Partners. Deze private equity-firma betaalt 1,6 miljard dollar voor het bedrijf dat zich richt op netwerksoftware en beveiliging.

Dit meldt Fortune. Het Amerikaanse Infoblox helpt bedrijven hun IT-netwerken te automatiseren en beveiligen tegen cyberaanvallen. In het derde kwartaal van 2016 realiseerde het bedrijf een omzet van 82 miljoen dollar. Dit is 5% meer dan in het derde fiscale kwartaal van 2015.

Lees ook
Overname Tessian door Proofpoint

Overname Tessian door Proofpoint

Proofpoint Inc., een toonaangevend cybersecurity- en compliance-bedrijf, kondigt vandaag aan dat het een definitieve overeenkomst heeft gesloten voor de overname van Tessian, leider in het gebruik van geavanceerde AI voor het automatisch detecteren en beschermen tegen onopzettelijk dataverlies en evoluerende e-maildreigingen.

Arctic Wolf wil Revelstoke overnemen om security operations te verbeteren

Arctic Wolf wil Revelstoke overnemen om security operations te verbeteren

Arctic Wolf wil Revelstoke overnemen, de maker van het eerste SOAR-platform (Security Orchestration, Automation and Response) dat is gebouwd op een Unified Data Layer (UDL). Het SOAR-platform van Revelstoke dient als verbindingselement tussen security en IT-oplossingen, waarbij ongelijksoortige data en -systemen met elkaar worden geïntegreerd.

Overname CyGlass biedt WatchGuard AI-gebaseerde   detectie en response

Overname CyGlass biedt WatchGuard AI-gebaseerde  detectie en response

WatchGuard Technologies kondigt de overname aan van CyGlass Technology Services. CyGlass is een toonaangevende leverancier van cloud- en netwerkgebaseerde oplossingen voor detectie van en respons op dreigingen. Organisaties kunnen hiermee risico's identificeren, bedreigingen stoppen en compliance waarborgen.