Infoblox wordt overgenomen door Vista Equity Partners

Infoblox wordt definitief overgenomen door Vista Equity Partners. Deze private equity-firma betaalt 1,6 miljard dollar voor het bedrijf dat zich richt op netwerksoftware en beveiliging.

Dit meldt Fortune. Het Amerikaanse Infoblox helpt bedrijven hun IT-netwerken te automatiseren en beveiligen tegen cyberaanvallen. In het derde kwartaal van 2016 realiseerde het bedrijf een omzet van 82 miljoen dollar. Dit is 5% meer dan in het derde fiscale kwartaal van 2015.

Lees ook
DataExpert kondigt overname Avian Digital Forensics aan

DataExpert kondigt overname Avian Digital Forensics aan

DataExpert kondigt de overname aan van Avian Digital Forensics, een Deens bedrijf gespecialiseerd in digitale recherche- en eDiscovery-technologieën. Met de overname van Avian versterkt DataExpert zijn aanwezigheid in de Scandinavische landen.

Proofpoint rondt overname Tessian af

Proofpoint rondt overname Tessian af

Proofpoint heeft de overname van Tessian, leider in het gebruik van geavanceerde AI voor het automatisch detecteren en beschermen tegen onopzettelijk dataverlies en evoluerende e-maildreigingen, afgerond.

Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec Inc., technologieleverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft een nieuwe versie aangekondigd van haar unified security platform Security Center.