Infinigate en TXOne Networks Europa breiden Europese samenwerking nog verder uit

txOne_545300.png

TXOne Networks verkoopt zijn uitgebreide portfolio voor het beveiligen van kritieke OT-systemen via Infinigate, de go to voor cyber security distributie in de Nederlandse markt. Samen wil Infinigate Nederland en haar partners het kanaal in de DACH-regio uitbreiden, lokaal hoogwaardige diensten leveren aan resellers en eindgebruikers. Het doel is om zo maximale veiligheid bieden voor alle soorten OT-systemen, cybersecurity-risico’s te minimaliseren en simultaan de bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

Als eerste distributeur van TXOne's OT-cybersecurity-oplossingen in de DACH-regio biedt Infinigate resellers een voorsprong op de concurrentie. Infinigate Nederland heeft vele jaren ervaring in het verkopen van OT-oplossingen van bekende fabrikanten en heeft daarom uitstekende middelen om de OT- activiteiten van TXOne verder te promoten.

Verheugd op verlengde samenwerking

Ook Andreas Bechthold, President Europe van de Infinigate Group, is verheugd over de verlengde samenwerking: "De focus van de Infinigate Group zal in de toekomst liggen op het versnellen van de digitalisering en het uitbreiden van het portfolio van cybersecurity-oplossingen door nieuwe fabrikanten toe te voegen en het bestaande portfolio geografisch uit te breiden om een allesomvattend aanbod te creëren. Onze samenwerking met een provider als TXOne Networks past hier perfect in.”

Ditlev Hindjaer, Sales Manager voor Infinigate Nederland en DTC, is ook zeer enthousiast over de samenwerking: "TXOne heeft al een distributieovereenkomst met Infinigate voor de Scandinavische landen TXOne heeft al een distributieovereenkomst met Infinigate voor de Scandinavische landen.We zijn dan ook zeer verheugd dat we onze succesvolle samenwerking nu kunnen uitbreiden en onze oplossingen via Infinigate ook in Nederland kunnen aanbieden. Hierdoor kunnen we onze klanten nu een one-stop- oplossing voor cybersecurity bieden, zodat zij zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten, terwijl wij hun OT-Secure-systemen betrouwbaar ondersteunen. TXOne Networks Europa overweegt ook om de samenwerking met Infinigate uit te breiden naar heel Europa."

Bart Postema, Business Unit Manager bij Infinigate Nederland, voegt hieraan toe: "Het gemeenschappelijke doel van TXOne en Infinigate is om het kanaal te ondersteunen bij het veiliger maken van OT-systemen in Nederland. Om dit te doen, zullen we de samenwerking op grotere schaal uitbreiden, zodat in de toekomst nog meer gezamenlijke klanten hiervan kunnen profiteren."

Wat is de missie van TXOne?

Beveiligingsbeperkingen van verschillende OT-industrieën aanpakken. Die doen zijn door zowel oude als moderne productieapparatuur en -faciliteiten (activa) gedurende hun hele levenscyclus volledig te beschermen met meerlaagse maatregelen. TXOne werkt samen met zowel toonaangevende productiebedrijven als exploitanten van kritieke infrastructuren. Het voornaamste doel is om praktijkgerichte, operationeel vriendelijke oplossingen voor cyberdefensie te ontwikkelen. Hun expertise betreft beveiligingsinspectie, endpointbeveiliging en netwerkbeveiliging. Inmiddels worden de TXOne Networks OT-native cyberbeveiligingsoplossingen ingezet door meer dan 350 internationale bedrijven en grote ondernemingen over de hele wereld.

Lees ook
SentinelOne en Smarttech247 bundelen krachten voor nieuwe generatie managed detection and response

SentinelOne en Smarttech247 bundelen krachten voor nieuwe generatie managed detection and response

SentinelOne, een leider op het gebied van AI-security, en Smarttech247, wereldwijd leverancier van cybersecurity-oplossingen, gaan samenwerken

"Bedrijven investeren jaarlijks ruim 92.000 euro voor bijscholing cybersecurityteams"

"Bedrijven investeren jaarlijks ruim 92.000 euro voor bijscholing cybersecurityteams"

In het recente onderzoek 'Het portret van de moderne informatiesecurityprofessional' deed Kaspersky onderzoek naar het wereldwijde tekort aan cybersecuritypersoneel. Zo onderzocht het de exacte redenen waarom bedrijven te weinig cybersecuritydeskundigen hebben.

Onderzoek WatchGuard: sterke stijging evasive malware

Onderzoek WatchGuard: sterke stijging evasive malware

Het gebruik van malware dat detectiemethoden probeert te omzeilen (‘evasive malware’) is het laatste kwartaal van 2023 fors gestegen. Daarnaast hebben hackers het steeds vaker voorzien op Exchange-mailservers. Het aantal ransomwarebesmettingen blijft wel verder afnemen, waarschijnlijk door diverse internationale inspanningen.