Infinigate en Netwrix gaan partnerschap aan

Netwrix

Infinigate Benelux gaat per direct een diepgaande partnerschap met Netwrix aan, voor de distributie en ondersteuning van haar data security software. Netwrix maakt gegevensbeveiliging gemakkelijk en vereenvoudigt daarmee hoe professionals gevoelige, gereguleerde en bedrijfskritische gegevens kunnen beheren, ongeacht waar ze zich bevinden. 

In tegenstelling tot traditionele compliance en analyse pakketten hebben de oplossingen van Netwrix een lagere belasting voor systemen en organisaties, maar bieden een hogere accuratesse en gemak van afhandeling met betrekking tot datastromen in onder andere de zorg, financiële sector en op het gebied van GDPR. Verschillende organisaties binnen de Benelux, zoals Unigarant, Allianz, en Airbus maken reeds gebruik van Netwrix-oplossingen voor een praktische en beheersbare aanpak van gevoelige data binnen een organisatie. 

Bestaande en nieuwe partners van Netwrix kunnen er op vertrouwen dat Infinigate een breed scala aan diensten met toegevoegde waarde aanbiedt. Hieronder vallen lead generatie, business development activiteiten, professional services (installatie en integratie) sales trainingen, technische trainingen en technische ondersteuning. 

“Met inachtneming van alle perikelen, willen wij zo snel mogelijk een kerngroep van hoogwaardige Netwrix resellers ontwikkelen voor de data security & compliance markt”, zegt Raymond van Kasteel, Managing Director Infinigate Benelux. “In komende weken zal ons eigen Netwrix team zich bezig houden met het on-boarding proces. Netwrix is voor Infinigate nieuw, maar resellers worden maximaal ondersteund door middel van verkoop en technische ondersteuning van deze cruciale oplossing voor bedrijven die IT en data security serieus nemen.” 

“Infinigate’s focus op IT beveiliging en hun toewijding aan haar sterke partnergemeenschap  is van enorme toegevoegde waarde voor onze eigen go-to-market strategie”, zegt Ian Ashworth, Netwrix Channel Director EMEA & APAC. “Hun professional services en ondersteunende capaciteiten zijn van een hoog niveau en dat maakt Infinigate voor ons de perfecte partner. Zij bieden consultatie-gebaseerde pre-sales en professionele implementatie services die gebruikt kunnen worden door hun partners, wat het gehele verkoopproces versimpelt en verbetert.” 

Netwrix wil haar marktpositie  in de Benelux verder laten groeien door gebruik te maken van Infinigate’s netwerk van meer dan 1.400 partners “Netwrix heeft op dit moment tientallen partners in de Benelux die per direct intensief samen gaan werken met Infinigate. Kijkend naar de toekomst, willen wij meer partners aantrekken die passen in onze channel en technologie strategie. Deze partners hebben een focus op cyber- en databeveiliging, werken met hun klanten op consultatieve basis en hebben sterke technische kwaliteiten voor het realiseren van een professional services inkomstenstroom”, voegt Ashworth toe.