IGEL DISRUPT On Tour 2022 brengt end user computing-professionals samen

Igel

IGEL, de leverancier van het IGEL OS, een beheerd besturingssysteem voor endpoints dat veilige toegang biedt tot de digitale werkplek, maakt vandaag de agenda voor DISRUPT On Tour 2022 bekend. Deze nieuwe editie van het bekende end user computing (EUC)-evenement gaat van start met een roadshow in 21 Noord-Amerikaanse en Europese steden in respectievelijk Boston (5 mei) en Zürich (3 mei).

DISRUPT On Tour 2022 is een dagvullend evenement dat professionals de inzichten en best practices aanreikt die ze nodig hebben om effectieve ondersteuning te bieden voor hybride werken. Dit wordt aangevuld met inspirerende lezingen, presentaties en interactieve discussies onder leiding van innovators en kennisleiders van onder meer Microsoft, VMware, Nerdio, LG Business Solutions, HP, Lenovo, Liquidware, deviceTRUST, ControlUp en IGEL.
 
“De ontwikkelingen op het gebied van digitaal werken volgen elkaar in razendsnel tempo op. Met DISRUPT On Tour biedt IGEL IT-professionals een unieke kans om zich door branche-experts te laten informeren over de laatste ontwikkelingen en technologieën op het gebied van end user computing”, zegt Scott Manchester, directeur Windows 365 bij Microsoft. “Dit jaar zullen we uitgebreid ingaan op nieuwe manieren waarop Desktop-as-a-Service (DaaS) de toekomst van werken verandert en hoe IT-afdelingen die in de praktijk gestalte geven.”
 
“De DISRUPT On Tour-roadshow van IGEL belooft een van de meest informatieve EUC-evenementen van dit jaar te worden”, zegt Terry Vaughn, directeur EUC Global Business Development bij VMware. “Deelnemers zullen naar huis gaan met diepe inzichten in de strategieën en tactieken die ze nodig hebben om de snelle ontwikkelingen in de EUC-branche voor te blijven.”

“Om optimaal productief te zijn hebben moderne digitale professionals flexibele toegang tot applicaties en data nodig, ongeacht waar ze willen werken”, zegt Enit Nichani, vice president Global Alliance & Event Marketing bij IGEL. “We hebben DISRUPT On Tour uitgebreid naar 21 steden in Noord-Amerika en Europa zodat IT-professionals fysiek en dichtbij huis kennis kunnen nemen van de laatste technologie trends middels leuke en informatieve presentaties. Dit wordt hét end user computing-evenement van 2022” 

De sponsors van het door IGEL georganiseerde evenement staan klaar om deelnemers te voorzien van praktische en technische informatie over hun producten en diensten. Tot de Platinum sponsors behoren LG Business Solutions, Nerdio, HP, VMware en Microsoft. Gold sponsors zijn onder meer ControlUp, 7 Signal, Login VSI, Lenovo, Liquidware, EPOS, DeviceTRUST, Dynabook, Tricerat en Workspot. 
 
Geïnteresseerden kunnen zich voor de roadshow inschrijven op https://www.disrupteuc.com/ontour2022. Meld je snel aan om in aanmerking te komen voor speciale promotionele items voor DISRUPT On Tour. Deze zijn beschikbaar zo lang de voorraad strekt.
 
Als je klaar bent voor het verbeteren van de beveiliging en het beheer van endpoints en het optimaliseren van de ervaring van eindgebruikers, waarom zou je dan voor minder gaan? Kom hier meer te weten en schrijf je in om aanspraak te maken op een laptop met het IGEL OS met behulp van de code: IGELWire.

Meer over
Lees ook
CISO community en CISO Platform officieel opgericht

CISO community en CISO Platform officieel opgericht

De CISO community en het bijbehorende CISO Platform Nederland zijn een feit. De nieuwe combinatie ondersteunt Chief Information Security Officers (CISO’s) van Nederlandse bedrijven in verschillende sectoren, non-profitorganisaties en de overheid. Doel is samenwerken, kennisdelen, wederzijdse ondersteuning, competentieopbouw, cyberbeveiligingsbehee1

SurePay's Developer Portal helpt banken en bedrijven fraude te voorkomen

SurePay's Developer Portal helpt banken en bedrijven fraude te voorkomen

SurePay, de uitvinder van de IBAN-Naam Check, introduceert een Developer Portal. Bedrijven en overheidsorganisaties zijn steeds meer bezig met fraudepreventie.

Qualys lanceert TruRisk, FixIT en ProtectIT in AWS Marketplace

Qualys lanceert TruRisk, FixIT en ProtectIT in AWS Marketplace

Qualys maakt VMDR TruRisk, FixIT en ProtectIT beschikbaar in AWS Marketplace. Met deze pakketten voor het beheer van kwetsbaarheden, patches en EDR richt Qualys zich op het mkb-segment, aangezien een toenemend aantal cyberaanvallen gericht is tegen kleine bedrijven.