HP voegt Voltage Security toe aan HP Atalla

HP neemt Voltage Security over. Het beveiligingsbedrijf richt zich op de beveiliging van bedrijfsdata met een cloud-gebaseerde oplossing. De oplossing wordt door HP ondergebracht onder HP Atalla, een data encryptie- en beveiligingssuite gericht op grote bedrijven.

Met HP Atalla richt HP zich op het beveiliging van data die wordt uitgewisseld tussen mobiele en webgebaseerde apparaten en datacenters. De oplossing van Voltage Security is juist gericht op het beveiligen van bedrijfsdata die tussen verschillende IT-systemen van een bedrijf worden uitgewisseld, waarbij de focus ligt op betaaldata. De oplossingen vullen elkaar dus aan.

Financiële details over de deal zijn niet bekend gemaakt.

Meer over
Lees ook
Lookout neemt SaferPass over om de groeiende dreiging van identiteitsdiefstal aan te pakken

Lookout neemt SaferPass over om de groeiende dreiging van identiteitsdiefstal aan te pakken

Securitybedrijf Lookout heeft SaferPass overgenomen, leverancier van een oplossing voor wachtwoordbeheer, voor zowel consumenten als bedrijven. Met de toevoeging van wachtwoordbeheer aan zijn securityoplossingen versterkt Lookout zijn missie uit om klantgegevens van zowel personen als bedrijven proactief te beschermen.

Signicat neemt antifraudespecialist Sphonic over

Signicat neemt antifraudespecialist Sphonic over

Identityexpert Signicat neemt alle aandelen van de Britse antifraudespecialist Sphonic over voor een niet nader genoemd bedrag. Door de overname is Signicat straks nog beter in staat om banken en andere klanten te beschermen tegen financiële misdrijven zoals fraude en witwassen.

Pointsharp en Cryptshare bundelen hun krachten

Pointsharp en Cryptshare bundelen hun krachten

Pointsharp, gesteund door Main Capital Partners, kondigt de acquisitie aan van secure beveiligde communicatie specialist Cryptshare AG ("Cryptshare"), gevestigd in Duitsland.