Hoogwaardige beveiliging voor organisaties met een cloud first-strategie

nCipher Security introduceert nShield-as-a-Service, een cloudgebaseerde hardware security-module (HSM)-dienst die gevoelige gegevens en applicaties beschermt met on demand encryptie waardoor organisaties kunnen voldoen aan compliancy-regels.  

nShield-as-a-Service is zeer geschikt voor cloud-first-strategieën, selectieve cloudmigratie, of het toevoegen van HSM-capaciteit om pieken in workloads op te vangen. De eindgebruikerservaring is consistent en herkenbaar - de gebruikersinteractie van de cloudgebaseerde techniek is namelijk identiek aan die van nShield appliances in eigen datacenters. 

Door nShield-as-a-Service te gebruiken kunnen klanten:  

  • Bring Your Own Key- en Host Your Own Key-oplossingen implementeren met een trusted third party-dienst
  • Volledige controle houden over sleutels en data gescheiden houden van de encryptiesleutels.
  • Cloudgebaseerde encryptie en sleutelbeheer uitbreiden over meerdere clouds
  • Veilige uitrol van codes garanderen voor cloudgebaseerde workloads
  • Third party-applicaties in de cloud integreren

Hoe werkt nShield as a Service 

nShield-as-a-Service gebruikt nShield HSM’s om encryptiesleutels te generen, te beschermen en toegang tot te geven, volledig afgeschermd van gevoelige data binnen het netwerk. Alle nShield HSM’s worden beheerd via de nCipher Security World key management-architectuur die zowel cloudgebaseerde als on premises HSM’s omvat. Zo zijn klanten in staat op een efficiënte manier HSM-activiteiten te schalen terwijl ze tegelijkertijd controle houden over hun sleutels - zelfs als ze van cloud provider wisselen. 

Bedrijven kunnen nShield-as-a-Service inzetten om on premise HSM’s aan te vullen of te vervangen. Het abonnementsmodel biedt voorspelbaarheid in kosten en capaciteitsbeheer en zorgt voor een lagere datacenter footprint en minder tijd die wordt gespendeerd aan routine-onderhoud en monitoring.