Hoe veilig is uw organisatie?

unsplash hangsloten

Tijdens de vierde editie van het congres Informatieveiligheid in de Overheid gaan we in op de volgende vraagstukken: Hoe om te gaan met groeiende digitale veiligheidsrisico’s? Welke (geopolitieke) trends kunnen we niet negeren? Hoe staat het met de BIO? Hoe bevorder je cyberveilig gedrag? Zijn uw medewerkers doordrongen van het belang en op de hoogte van regels rondom informatieveiligheid? Hoe verhoudt informatieveiligheid zich tot privacy? Hoe om te gaan met het spanningsveld tussen regels en ruimte? Op naar een bewuste en veilige overheid! 

De volgende keynotes helpen u op weg even geven inspiratie

Het credo van Gertjan van Heijst is dat het onmogelijk is om informatieveiligheid op orde te krijgen wanneer de organisatie geen grip heeft op de informatiehuishouding. Gertjan heeft een achtergrond in artificiële intelligentie en richt zich in zijn advieswerk op de snijvlakken tussen bedrijfsvoering, informatiemanagement en ICT. Een centraal thema in zijn projecten is integraal informatiemanagement: hoe kan een hybride informatiehuishouding met informatie in vele vormen en verspreid over allerlei uiteenlopende systemen op een geordende en overzichtelijke wijze worden beheerd en bestierd. Lees meer.

Hoe alert is uw organisatie? En hoe alert bent u eigenlijk? Waar ligt de balans tussen vertrouwen en op je hoede zijn? De antwoorden? Tijdens een interactieve keynote worden twee ervaren mystery guests geïnterviewd. Zij zullen deze vragen uitvoerig behandelen, maar Be Aware! Lees meer. 

De keynotes van Prof. mr. Lokke Moerel (Senior of Counsel Morrison & Foerster LLP, Hoogleraar Global ICT Law Universiteit Tilburg en lid van de Cyber Security Raad (CSR)) en Jochem Nooyen (Mind illusionist en acteur) maken het programma vol inspiratie compleet. 

Het programma zal verder bestaan uit verschillende parallelsessies met praktijkverhalen, van onder andere Centrum Informatiebeveiliging en Privacybescherming (CIP), de Privacy Escaperoom van Nico Nijenhuis en een kijkje in de keuken op het gebied van GRC- en ISMS-tooling. Klik hier voor het volledige programma. 

Bent u er ook bij dit jaar? €50 korting via Infosecurity Magazine

Deze dag is specifiek gericht op de bewustwording, organisatorische en technische aspecten van informatieveiligheid. Er worden visies en ervaringen gedeeld, met als voornaamste doel aanknopingspunten te bieden voor een succesvolle invoering van informatieveiligheid. Speciaal voor CIO’s, CISO’s, Functionarissen Gegevensbescherming en bestuurders afkomstig uit de overheid (Rijk, lagere overheden, politie, ZBO’s). 

Via Infosecurity Magazine ontvangt u 50 euro korting op de deelnameprijs, gebruik code IVO2020AM Bovendien betaalt elke tweede inschrijving van dezelfde organisatie slechts de helft van de deelnameprijs. Schrijf u hier in!