Het NK-phishing

Ingram_Surelock

Het Ingram Micro Cyber Security Center of Excellence en Holmes presenteren het NK Phishing voor IT Bedrijven. Een bloedserieuze competitie tussen IT bedrijven om de prestigieuze titel; meest bewuste IT Partner van Nederland. Daarnaast ontvangt de winnaar een geheel verzorgde blackbox pentest verzorgt door het Ingram Micro Cyber Security Center of Excellence team, een prachtige prijs ter waarde van €3200,-.

 

Waarom het NK Phishing voor IT bedrijven

Cybercriminaliteit wordt met de dag relevanter. De creativiteit van hackers en constante innovatie van malware vraagt om bewustzijn van medewerkers en strategie van het management. Het is daarom van groot belang dat organisaties regelmatig meten hoe veilig hun beveiliging écht is.

Dat organisaties hun beveiliging regelmatig verbeteren met slimme oplossingen en de valkuilen voor henzelf helder en inzichtelijk maken. Dit omdat alleen dan ze weten waar hun valkuilen liggen en hierop vervolgens kunnen anticiperen. De cyber security oplossing Holmes helpt bedrijven te voorkomen dat ze het volgende slachtoffer worden.


NK-phishing 2021

Wij bedanken alle deelnemers voor het meedoen en zien jullie vanaf april graag terug voor het NK-phishing 2021. Wil je in de tussentijd op de hoogte blijven van het NK-phishing, neem dan deel aan het LinkedIn evenement.

Lees ook
Exclusieve samenwerking Orange Cyberdefense en Salvador Technologies verbetert veerkracht OT-omgevingen

Exclusieve samenwerking Orange Cyberdefense en Salvador Technologies verbetert veerkracht OT-omgevingen

Orange Cyberdefense kondigt een exclusieve strategische samenwerking aan met Salvador Technologies. Dankzij deze samenwerking komt Salvador’s Cyber Recovery Unit op de Nederlandse markt beschikbaar en breidt Orange Cyberdefense het portfolio rondom OT-securitydiensten verder uit. Met de oplossing van Salvador kunnen organisaties hun getroffen pc’s1

Mark Slagmolen van ProLion: ‘Databeveiliging kent meerdere stakeholders’

Mark Slagmolen van ProLion: ‘Databeveiliging kent meerdere stakeholders’

ProLion was uiteraard ook dit jaar weer aanwezig op Cloud Expo. Regional Manager Benelux, Frankrijk en Nordics Mark Slagmolen gaf twee presentaties over databeveiliging bij ondernemingen en overheden. De rol van resellers is enorm belangrijk bij het vergroten van die security, maar toch hoort Mark regelmatig dat het moeite kost om dit onderwerp bi1

Proofpoint: TA402  duikt op in phishing campagnes

Proofpoint: TA402 duikt op in phishing campagnes

Cybersecuritybedrijf, Proofpoint, publiceert onderzoek over nieuwe activiteiten van TA402, een Advanced Persistent Threat (APT-) groep uit het Midden-Oosten.