Het NK-phishing

Ingram_Surelock

Het Ingram Micro Cyber Security Center of Excellence en Holmes presenteren het NK Phishing voor IT Bedrijven. Een bloedserieuze competitie tussen IT bedrijven om de prestigieuze titel; meest bewuste IT Partner van Nederland. Daarnaast ontvangt de winnaar een geheel verzorgde blackbox pentest verzorgt door het Ingram Micro Cyber Security Center of Excellence team, een prachtige prijs ter waarde van €3200,-.

 

Waarom het NK Phishing voor IT bedrijven

Cybercriminaliteit wordt met de dag relevanter. De creativiteit van hackers en constante innovatie van malware vraagt om bewustzijn van medewerkers en strategie van het management. Het is daarom van groot belang dat organisaties regelmatig meten hoe veilig hun beveiliging écht is.

Dat organisaties hun beveiliging regelmatig verbeteren met slimme oplossingen en de valkuilen voor henzelf helder en inzichtelijk maken. Dit omdat alleen dan ze weten waar hun valkuilen liggen en hierop vervolgens kunnen anticiperen. De cyber security oplossing Holmes helpt bedrijven te voorkomen dat ze het volgende slachtoffer worden.


NK-phishing 2021

Wij bedanken alle deelnemers voor het meedoen en zien jullie vanaf april graag terug voor het NK-phishing 2021. Wil je in de tussentijd op de hoogte blijven van het NK-phishing, neem dan deel aan het LinkedIn evenement.

Lees ook
KnowBe4-onderzoek: kennis over online veiligheid en wenselijk gedrag in Nederland is ver ondermaats

KnowBe4-onderzoek: kennis over online veiligheid en wenselijk gedrag in Nederland is ver ondermaats

Uit een nieuw rapport van KnowBe4 blijkt dat het gedrag waarmee medewerkers de online veiligheid van hun organisatie beïnvloeden sterk varieert binnen Europa. Met een score van 73 op een schaal van totaal 100 punten boekt Europa een wereldwijd gemiddelde score op deze zogenoemde ‘Security Culture-index’.

Op jacht naar de heilige graal: Generative AI versus Applied AI

Op jacht naar de heilige graal: Generative AI versus Applied AI

In deze blog gaan we in op de verschillen tussen generative AI en applied AI. Wat zijn nu eigenlijk de voor-en nadelen van generative AI en wanneer kan je beter kiezen voor applied AI? Het zal je niet verbazen: niet elke omgeving is geschikt voor generative AI.

Van social engineering tot DMARC-misbruik: TA427’s informatieverzamelkunst

Van social engineering tot DMARC-misbruik: TA427’s informatieverzamelkunst

Onderzoekers van Proofpoint volgen verschillende dreigingsactoren, waaronder TA427. Deze dreigingsactor is ook bekend als Emerald Sleet, APT43, THALLIUM of Kimsuky en wordt gelieerd aan Noord-Korea.