Grabowsky lanceert PAM Managed Service

Nu we allemaal noodgedwongen meer thuiswerken, heeft cybercriminaliteit een vlucht genomen. Met name de accounts van mensen in verantwoordelijke functies zijn aantrekkelijk voor cybercriminelen, aangezien zij toegang hebben tot waardevolle en vertrouwelijke informatie en systemen. 

unsplash office

Het verschil tussen een klein incident en een grootschalige crisis zit bijna altijd in het succesvol misbruik maken van deze zogenaamde ‘privileged accounts’. Zij worden dan ook de ‘kroonjuwelen’ van de IT genoemd. Deze ‘kroonjuwelen’ worden beschermd door gekwalificeerde mensen, maar die kunnen ook niet alles weten en helaas blijkt dat deze mensen soms ook ongewenst gedrag kunnen vertonen (bedoeld en onbedoeld). 

Organisaties onderkennen het risico op misbruik van deze accounts, van binnenuit of van buitenaf, en zoeken naar een effectieve manier hoe ze misbruik kunnen voorkomen. Niet voor niets is Privileged Access Management (PAM) door onderzoeksbureau Gartner voor de tweede keer op rij benoemd als belangrijkste IT-prioriteit van het jaar. PAM levert een noodzakelijke en significante bijdrage in het verhogen van de digitale weerbaarheid van een organisatie. Organisaties, zowel groot als klein, ontbreekt het echter vaak aan specifieke kennis en ervaring om hun privileged accounts goed te beschermen. 

Daarom heeft Grabowsky, expert op het gebied van het beschermen van privileged accounts, op basis van jarenlange ervaring en vragen uit de markt, een dienst samengesteld die deze accounts snel en effectief beschermt: Grabowsky PAM Managed Service

Deze dienst beschermt de toegang tot het hart van je organisatie. Het maakt gebruik van CyberArk technologie en ontzorgt een organisatie zonder grote investeringen vooraf en is zowel in de cloud als on premise beschikbaar. Door hoge mate van standaardisatie is de implementatietijd teruggebracht tot enkele dagen, waardoor de return on investment hoog is. De schaalbaarheid van de dienst zorgt ervoor dat deze mee kan groeien met de behoefte van de organisatie. Dit voorkomt onnodige investeringen en verlaagt de total cost of ownership.