G DATA presenteert mobiele internetbeveiliging op Mobile World Congres

mobiele-beveiliging

“Mobile is everything” is het thema van het Mobile World Congress 2016 in Barcelona. Chatten, surfen en internetbankieren gebeurt steeds vaker via mobiele apparaten. Onderzoek van De Nederlandsche Bank wijst uit dat één op de vier Nederlanders in 2014 gebruik maakte van mobiel bankieren, terwijl ook in België zit mobiel bankieren in de lift. Het beveiligen van mobiele apparaten is dan ook steeds van steeds groter belang. G DATA toont tijdens de Mobile World Congres van 22 tot 25 februari in Barcelona hoe gebruikers hun iOS- en Android-toestellen goed kunnen beveiligen.

Op het Mobile World Congres toont G Data verschillende producten:

  • G DATA Mobiele Internet Security: iOS-gebruikers kunnen nu ook hun digitale privacy en internet beschermen met de beveiliging van G DATA. Android-gebruikers hebben deze mogelijkheid al langer.
  • Een nieuwe geïntegreerde VPN-module. Om digitale privacy te garanderen, heeft G DATA een VPN-functie in zijn mobiele beveiligingsoplossingen geïntegreerd.
  • Een nieuwe QR-codescanner met geïntegreerd phishing-filter voor bescherming tegen cybercriminelen en datadieven.

G DATA is op de beurs te vinden in hal 6, op stand 6B40.

Lees ook
Qualys voegt External Attack Surface Management (EASM) toe aan het Qualys Cloud Platform

Qualys voegt External Attack Surface Management (EASM) toe aan het Qualys Cloud Platform

Qualys, Inc. een pionier en marktleider op het gebied van cloudgebaseerde compliance-, beveiligings- en IT-oplossingen, kondigt vandaag aan dat het External Attack Surface Management (EASM)-mogelijkheden toevoegt aan het Qualys Cloud Platform. De nieuwe functionaliteit, die is geïntegreerd in CyberSecurity Asset Management 2.0, voegt een weergave1

Staatsgeheim - boek van Maarten Oberman

Staatsgeheim - boek van Maarten Oberman

Intro: Veertig jaar geleden kreeg ik van mijn vader de documentatie van het eerste naoorlogse crypto-apparaat. Hij had dat systeem in de jaren 1947 – 1949 gemaakt. De documentatie van dat systeem heb ik jarenlang bewaard, omdat hij had aangegeven dat het later erg interessant zou zijn. Het was indertijd Staatsgeheim en daardoor was er nooit over g1

Een veilige omgeving door een alarmsysteem met meldkamer

Een veilige omgeving door een alarmsysteem met meldkamer

In december 2021 stond het aantal geregistreerde inbraken op ruim 59.500. In de afgelopen jaren heeft het aantal inbraken grote schommelingen meegemaakt, maar het gemiddelde aantal inbraken is over de gehele periode van 2016 tot 2021 wél gedaald. De categorie waar de grootste afname in inbraken op te merken was, is woninginbraak.