G DATA kondigt nieuwe versie van zijn security-oplossing aan

De toenemende hoeveelheid cyberaanvallen, met Trojaanse paarden, phishing e-mails en illegale cryptomining, tonen aan hoe belangrijk het is om digitale apparaten te beveiligen. G DATA Generation 2019 zorgt ervoor dat privégebruikers van Windows computers zonder zorgen games kunnen spelen, surfen en online winkelen. De nieuwe oplossingen bieden tevens bescherming tegen Bitcoindiefstal en banking trojanen. G DATA Antivirus, G DATA Internet Security en G DATA Total Security zijn nu verkrijgbaar bij speciaalzaken en in de webshop. 

Meer beveiliging dankzij proactieve, next generation technologie

GDATA-INT-TS-2019-BOXshot-WEB-3DR-247x300 “Een groot deel van ons leven is gedigitaliseerd. Echter, meer gebruiksgemak gaat gepaard met een verhoogd risico voor gebruikers,” zegt Tim Berghoff, Security Evangelist bij G DATA Software AG. "Elke minuut ontdekken we ongeveer negen nieuwe malware families die gegevens proberen te versleutelen, kopiëren of geld te verdienen. "Het is niet zo eenvoudig om onschadelijke software van schadelijke te onderscheiden. Dit is een probleem en het zorgt voor nieuwe uitdagingen. Een op handtekeningen gebaseerde verdediging is niet langer geschikt voor het snelle tempo van het internet. Proactieve next generation technologie is essentieel omdat het bescherming kan bieden tegen onbekende dreigingen.”

Malwareontwikkelaars proberen regelmatig de bescherming van antivirussoftware te vernietigen door nieuwe technologieën in te zetten. Vooral de dreiging van ‘fileless’ malware is de afgelopen jaren toegenomen. Om dit tegen te gaan heeft G DATA de effectiviteit van zijn beveiliging verbeterd en geïmplementeerd in de vorm van een Anti Malware Scanning Interface (AMSI). Deze technologie analyseert opdrachten die dynamisch worden gegenereerd door scripts, zodat dreigingen gestopt kunnen worden.

Verbeterde prestaties

Verhoogde IT-beveiliging en prestaties dankzij efficiëntere technologie, dat is het geheim achter G DATA Generation 2019. Het aantal interventies van gebruikers is verminderd en vervangen door geautomatiseerde besluitvorming. Bovendien wordt malware in de webbrowser effectiever gedetecteerd door verbeterde browser plug-ins. G DATA vergelijkt de URL's die in de browser zijn gedetecteerd met zijn eigen file Cloud. Hierdoor kan manipulatie van geëncrypteerd dataverkeer worden voorkomen.

Vereenvoudigd licentiebeheer

Klanten van G DATA worden te allen tijde volledig op de hoogte gehouden. De nieuwe gebruikersinterface in het ‘My G DATA’ klantenportaal biedt een aanzienlijk vereenvoudigd licentiebeheer. G DATA klanten kunnen alles wat ze nodig hebben in één oogopslag, intuïtief en gemakkelijk vinden. Of het nu gaat om het uitbreiden van een licentie, vragen over G DATA of het contact opnemen met de G DATA klantenservice.

24 uur support

De G DATA-klantenservice is altijd en 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar. Tijdens kantooruren worden de klanten gegarandeerd in het Nederlands te woord gestaan. Buiten kantooruren kunnen klanten altijd in het Engels worden geholpen met hun vragen en problemen. Om het contact voor gebruikers flexibeler en gemakkelijker te maken, heeft G DATA een handige nieuwe functie met de naam ‘Remote Support’ geïntegreerd in de G DATA Generation 2019 beveiligingsoplossingen. Gebruikers kunnen een servicevraag genereren via de softwareomgeving. De gratis klantenservice van G DATA komt vervolgens zo snel mogelijk terug bij de klant om samen een oplossing te vinden.

 G DATA garantie: mijn gegevens blijven in Europa

Als Duitse IT-securityprovider hanteert G DATA de hoogste beveiligingsnormen en garandeert het zijn klanten dat alle gegevens in Duitsland blijven en worden beschermd tegen toegang door derden. Bovendien bevatten de beveiligingsoplossingen van G DATA geen achterdeurtjes voor inlichtingendiensten of andere autoriteiten. Hierdoor krijgen klanten een uitgebreide, effectieve bescherming tegen online dreigingen.

Bescherming tegen Bitcoin diefstal

G DATA beschermt klanten tegen de diefstal van cryptocurrencies zoals Bitcoin. Onze eigen BankGuard technologie is herontwikkeld zodat deze ook Bitcoin- en Ethereum wallets kan beveiligen.

Gratis update voor G DATA klanten

G DATA klanten met een geldige licentie kunnen hun product gratis upgraden.