Fox-IT wordt overgenomen door Britse NCC Group

Het Nederlandse beveiligingsbedrijf Fox-IT wordt overgenomen door het Britse NCC Group. Fox-IT blijft onder haar eigen naam opereren en behoudt haar huidige directie.

Fox-IT levert diensten en oplossingen op het gebied van cyberbeveiliging en cyberdefensie. Het bedrijf richt zich hierbij op de onderdelen van systemen die het meest kwetsbaar zijn en levert diensten aan sectoren waar veiligheid van essentieel belang is. Denk hierbij aan overheidssystemen, vitale infrastructuur en sectoren zoals energie, banken en hightech.

Door de overname wordt Fox-IT onderdeel van een wereldwijde cyber security group met 1.500 security professionals, die verspreid over 30 locaties in 3 continenten actief zijn.

Lees ook
Marc Punte van Ster over MOVEit Automation: ‘Data moet immutable zijn’

Marc Punte van Ster over MOVEit Automation: ‘Data moet immutable zijn’

De Stichting Etherreclame, beter bekend als Ster Reclame, zorgt voor de verkoop van reclameruimte op radio, tv en online van de Nederlandse publieke omroep. Data speelt bij alle processen een cruciale rol en moet dus altijd beschikbaar zijn, en niet te onderscheppen of manipuleren zijn. Systeem- en netwerkarchitect Marc Punte van de Ster, legt uit1

Proofpoint rondt overname Tessian af

Proofpoint rondt overname Tessian af

Proofpoint heeft de overname van Tessian, leider in het gebruik van geavanceerde AI voor het automatisch detecteren en beschermen tegen onopzettelijk dataverlies en evoluerende e-maildreigingen, afgerond.

Fortinet lanceert nieuwe OT-beveiligingstoepassingen

Fortinet lanceert nieuwe OT-beveiligingstoepassingen

Fortinet introduceert nieuwe geïntegreerde oplossingen en diensten voor de beveiliging van operationele technologie (OT). De nieuwe FortiSwitch 424F, FortiExtender Vehicle 211F en verbeterde FortiGuard OT Security Service zijn speciaal ontwikkeld voor het verbinden en beschermen van OT-omgevingen. Met deze nieuwe mogelijkheden onderscheidt Fortine1