ForeNova Technologies breidt activiteiten in Nederland uit

ForeNova-320210

ForeNova Technologies B.V., leverancier van cybersecurity-oplossingen die bescherming biedt voor IT-systemen en endpoints voor middelgrote organisaties, heeft een resellerovereenkomst gesloten met security software specialist Checkdone IT.  ForeNova Technologies B.V. bouwt hiermee, na de distributieovereenkomst met Prianto vorige maand, haar partnernetwerk in Nederland verder uit. De oplossingen van ForeNova Technologies B.V. vullen het portfolio van Checkdone IT verder aan, waardoor zij elk van hun klanten kunnen voorzien van de best passende bescherming tegen cyberdreigingen.

IT-security software integrator Checkdone IT levert en ondersteunt alle oplossingen van ForeNova, waaronder MDR-oplossing NovaMDR. ForeNova’s Managed Detection & Response platform monitort de IT-infrastructuur 24x7 en biedt bescherming tegen onbekende dreigingen, geavanceerde aanvallen en ransomware. De MDR-oplossing integreert naadloos met security-en endpoint protectie oplossingen van derde partijen en helpt middelgrote organisaties om hun cyber resilience in grote slagen te verbeteren.

Hans van Aalst, Managing Director bij Checkdone IT: ‘’De samenwerking met ForeNova Technologies is een uitstekende uitbreiding van onze IT-security portfolio. De flexibiliteit van de oplossingen betekent dat klanten hun bestaande security-oplossingen kunnen aanvullen in plaats van vervangen, wat natuurlijk een gunstig kostenplaatje oplevert. ForeNova’s NovaMDR is bovendien beschikbaar on-premise of in de cloud en sluit aan bij onze missie om al onze klanten te voorzien van de bescherming die bij hen past en zo te ontzorgen op IT-security gebied.’’

‘’Checkdone IT houdt nauwlettend het cyberdreigingslandschap in de gaten. Zij weten als geen ander voor welke IT-uitdagingen hun klanten komen te staan. Met deze samenwerking streven we ernaar om hun klanten sterker te positioneren tegenover de dreigingen van nu.’’ Aldus Paul Smit, CTO bij ForeNova Technologies B.V.

Meer over
Lees ook
SentinelOne en Smarttech247 bundelen krachten voor nieuwe generatie managed detection and response

SentinelOne en Smarttech247 bundelen krachten voor nieuwe generatie managed detection and response

SentinelOne, een leider op het gebied van AI-security, en Smarttech247, wereldwijd leverancier van cybersecurity-oplossingen, gaan samenwerken

"Bedrijven investeren jaarlijks ruim 92.000 euro voor bijscholing cybersecurityteams"

"Bedrijven investeren jaarlijks ruim 92.000 euro voor bijscholing cybersecurityteams"

In het recente onderzoek 'Het portret van de moderne informatiesecurityprofessional' deed Kaspersky onderzoek naar het wereldwijde tekort aan cybersecuritypersoneel. Zo onderzocht het de exacte redenen waarom bedrijven te weinig cybersecuritydeskundigen hebben.

Onderzoek WatchGuard: sterke stijging evasive malware

Onderzoek WatchGuard: sterke stijging evasive malware

Het gebruik van malware dat detectiemethoden probeert te omzeilen (‘evasive malware’) is het laatste kwartaal van 2023 fors gestegen. Daarnaast hebben hackers het steeds vaker voorzien op Exchange-mailservers. Het aantal ransomwarebesmettingen blijft wel verder afnemen, waarschijnlijk door diverse internationale inspanningen.