Flowmon Networks benoemt Frank Dupker tot vice president EMEA sales

Frank-Dupker-2016-11-11_TOM2417_ok

Flowmon Networks, gespecialiseerd in het monitoren van netwerkverkeer en gedragsanalyses, benoemt Frank Dupker tot vice president EMEA sales. Dupker was voorheen als countrymanager verantwoordelijk voor de businessgroei van Flowmon Networks in de Benelux. Daarvoor heeft hij in salesfuncties gewerkt voor onder andere de distributeurs Xantaro, TechAccess en Q-dis technologies.

Frank Dupker gaat in zijn nieuwe functie leidinggeven aan alle verkoopactiviteiten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, in nauwe samenwerking met partners en lokale sales teams. De eerste maanden ligt zijn focus op verdere business development in de DACH-regio (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland).

“Er is veel vraag naar onze oplossingen tegen DDoS-aanvallen, bescherming tegen andere cyberaanvallen en het monitoren van de applicatieperformance”, zegt Dupker. “Daardoor ontstaan voor onze distributeurs en resellers interessante nieuwe businesskansen, die wij ze graag helpen invullen. Tegelijkertijd breiden wij ook onze samenwerking met technologiepartners als F5, Gigamon en IBM verder uit.”