Flowmon Networks Benelux verdubbelt groei in 2015

De leverancier van netwerkmonitoring- en beveiliging Flowmon Networks maakt bekend dat de groei in de Benelux in 2015 verdubbelt. Flowmon Networks levert oplossingen voor het monitoren en analyseren van netwerkverkeer om securitydreigingen te detecteren.

Het bedrijf wijt de groei vooral aan de levering van oplossingen aan de zorgsector en financiële dienstverleners. Verder hebben een aantal Internet en cloud-serviceproviders geïnvesteerd in FlowMon-implementaties en zijn Aazoo, Quanza en Simac BMS aangesteld als nieuwe partners. In Nederland werkt Flowmon Networks al langere tijd samen met de resellers Infradata, Securelink en Vosko.

DDoS-aanvallen tegenhouden

Flowmon Networks is de nieuwe naam van het onlangs in twee bedrijven gesplitste Invea-Tech uit Tsjechië. De oplossingen van deze netwerkspecialist worden in Nederland al geruime tijd gebruikt door onder andere RoutIT en SURFnet, voor het monitoren van hun netwerkverkeer. Verder heeft NaWas de technologie van Flowmon Networks geïntegreerd in de Nederlandse ‘scrubbing’ oplossing voor het snel verwerken van DDoS-aanvallen.

Veel organisaties investeren in het beveiligen van de eigen netwerkinfrastructuur. Voldoende zicht op het gebruik van externe verbindingen ontbreekt echter vaak. Flowmon Networks vergroot dat inzicht door het volledige netwerkverkeer te monitoren en analyseren. Daardoor zijn zowel interne als externe securitydreigingen te ontdekken.

Lees ook
Qualys lanceert TruRisk, FixIT en ProtectIT in AWS Marketplace

Qualys lanceert TruRisk, FixIT en ProtectIT in AWS Marketplace

Qualys maakt VMDR TruRisk, FixIT en ProtectIT beschikbaar in AWS Marketplace. Met deze pakketten voor het beheer van kwetsbaarheden, patches en EDR richt Qualys zich op het mkb-segment, aangezien een toenemend aantal cyberaanvallen gericht is tegen kleine bedrijven.

CaptureTech Introduceert Cyber Shield

CaptureTech Introduceert Cyber Shield

CaptureTech, een vooraanstaand IT-bedrijf met een specialisatie in logistiek, security en ICT-diensten, kondigt vandaag de lancering aan van CaptureTech Cyber Shield, een flexibel en uitgebreid pakket van cybersecurity-diensten specifiek ontworpen voor organisaties met logistieke processen.

Syncplicity: Uw informatie – anytime, anywhere

Syncplicity: Uw informatie – anytime, anywhere

Als leverancier, sinds 2009, van Secure Managed File oplossingen levert SCOS te Hoofddorp nu tevens Syncplicity (voorheen onderdeel van Axway). Syncplicity is een service voor het delen en synchroniseren van bestanden die is ontwikkeld door Syncplicity Inc. Met de service kunnen gebruikers onderling bestanden opslaan en synchroniseren. Het onderst1