Flowmon Networks Benelux verdubbelt groei in 2015

De leverancier van netwerkmonitoring- en beveiliging Flowmon Networks maakt bekend dat de groei in de Benelux in 2015 verdubbelt. Flowmon Networks levert oplossingen voor het monitoren en analyseren van netwerkverkeer om securitydreigingen te detecteren.

Het bedrijf wijt de groei vooral aan de levering van oplossingen aan de zorgsector en financiële dienstverleners. Verder hebben een aantal Internet en cloud-serviceproviders geïnvesteerd in FlowMon-implementaties en zijn Aazoo, Quanza en Simac BMS aangesteld als nieuwe partners. In Nederland werkt Flowmon Networks al langere tijd samen met de resellers Infradata, Securelink en Vosko.

DDoS-aanvallen tegenhouden

Flowmon Networks is de nieuwe naam van het onlangs in twee bedrijven gesplitste Invea-Tech uit Tsjechië. De oplossingen van deze netwerkspecialist worden in Nederland al geruime tijd gebruikt door onder andere RoutIT en SURFnet, voor het monitoren van hun netwerkverkeer. Verder heeft NaWas de technologie van Flowmon Networks geïntegreerd in de Nederlandse ‘scrubbing’ oplossing voor het snel verwerken van DDoS-aanvallen.

Veel organisaties investeren in het beveiligen van de eigen netwerkinfrastructuur. Voldoende zicht op het gebruik van externe verbindingen ontbreekt echter vaak. Flowmon Networks vergroot dat inzicht door het volledige netwerkverkeer te monitoren en analyseren. Daardoor zijn zowel interne als externe securitydreigingen te ontdekken.

Lees ook
Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec Inc., technologieleverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft een nieuwe versie aangekondigd van haar unified security platform Security Center.

NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness, leverancier van detectie-, onderzoeks- en responstechnologie voor bedreigingen en incidentresponsdiensten, is geïntegreerd met AWS AppFabric. Die nieuwe service van Amazon Web Services (AWS) zorgty er voor dat software as a service (SaaS)-applicaties snel kunnen worden gekoppeld voor een betere productiviteit en beveiliging.

Genetec: bedrijven kiezen versneld voor cloud- en hybride fysieke security oplossingen

Genetec: bedrijven kiezen versneld voor cloud- en hybride fysieke security oplossingen

Genetec Inc., leverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft het ‘2024 State of Physical Security Report’ gepubliceerd. Aan dit onderzoek, dat gaat over de beveiligingsstrategieën die organisaties hanteren, deden wereldwijd meer dan 5.500 specialisten op het gebied van fysieke bev1